Дюнерджия доволен от оборотите, цените - нагоре
Инфлацията удари и търговците на дюнери у нас. За последната година се усеща осезаемо увеличение на продуктите, а някои от търговците затвориха своите обекти. Сахак Антонян или както го наричат приятелите - Сачо е в бизнеса от 4 години и ни разкрива тайните на хубавия дюнер.
"Много е важно да е сочен. Трябва да се слага много сос", споделя мъжът пред Nova.
Въпреки че неговият обект е сред най-търсените във Варна, Сачо обясни, че инфлацията му се е отразила сериозно.
"Токът поскъпна много, както и месото, картофите", добавя Антонян. В много от обектите цените са се увеличи минимум с 1 лев за последната година.
"След като вдигнахме цените, имаше отлив на клиенти, но сега нещата се нормализираха", коментира Сачо.