EVN заработват “в най- скоро време”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 12.07.2006
2274
Практическата работа по решаване на проблема с електричеството в “Столипиново” и всички стоящи на дневен ред проблеми с електроподаването и електропреносната мрежа ще започне едва догодина. Това съобщи областният управител Тодор Петков след среща с представители на Електроразпределение- Пловдив. До края на тази година трябва да приключи работата по изработване на стратегическия план за действие от страна на електроразпределителното дружество.

Пловдивското Енерго трябваше още вчера да представи цялостната си инвестиционна програма, след като това им бе наредено от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Програма официално още няма, но от EVN са дали уверение, че планът за инвестиции ще бъде изваден на показ “в най- скоро време”.

Освен решеване на проблемите в Столипиново, "Електроразпределение" – Пловдив са планирали и подобряване на мощността на захранване на индустриалните зони и по- специално тази в Радиново. През тази година ще започне и електрифицирането на село Плочник. Информацията е на Дарик радио.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
В Бургас спасиха премръзнало бебе, изхвърлено на улицата
Първи данни от черната кутия: Ниска височина е погубила двамата п...
Българинът не сяда на масата без месце
Правителственият самолет кацна в София с евакуираните българи
Има определени условия, за да получаваме допълнителния "клас прос...
Подхвърлиха бебе пред къща в Южна България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).