ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Емили Тротинетката с нервни изблици - дават й успокоителни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 23.04.2023Коментари (9)11321
© Plovdiv24.bg
По всяка вероятност Емили Тротинетката ще се размине без ефективна осъдителна присъда за дейното си участие в бруталната гавра с 18-годишния Денислав Делчев – момчето със специални образователни потребности. Както вероятно си спомняте, то бе вързано на каишка и дресирано като куче в "МОЛ Пловдив“.

Сякаш това унижение не бе достатъчно, случката бе заснета на видео и разпространена в социалните мрежи от изживяващите се като инфлуенсъри Емили Йорданова, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца. Вече втора седмица скандалното трио обитава килиите в следствения пловдивски арест, а прокуратурата повдигна обвинения, наказващи се с между 3 и 5 г. затвор.

Според държавното обвинение Даниел Йорданов, както е името на Емили Тротинетката по лична карта, Тодор Огнянов – Куката и Петко Атанасов – Чеченеца, са извършили в съучастие и сговор помежду си неправилни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото, като злодеянието по своето съдържание се отличава с изключителен дързост и цинизъм. За разлика от Куката и Чеченеца, Тротинетката е с чисто съдебно минало.

Заради липсата на кримидосие, а и поради рязко разклатилото се психично здраве, Тротинетката може много скоро да напусне тъмницата.

Надзирателите твърдят, че зад решетките най-популярната джендърка в България, често изпада в страховити нервни кризи. Опитвала да се самонарани, блъскайки главата си в стената, хапела си ръцете и пръстите до кръв.

Надзирателите всеки ден й дават успокоителни, за да укротят нервните й изблици, пише в. "Уикенд". Те обаче определят като категорична лъжа твърденията на Тротинетката, че е направила два опита за самоубийство.

Тя обяви пред съда, докато се гледаше мярката й за неотклонение, че е опитала да се обеси с чаршафа в килията, след което да си пререже и вените по време на разходка.

От ареста в Пловдив обаче бяха категорични, че при тях няма нито чаршафи, нито пък остри предмети, с които да си посегне. Въпреки това служебният адвокат на Тротинетката вече е пуснал жалба до пловдивския съд, твърдейки, че е с поставена психиатрична диагноза и е освидетелствана от ТЕЛК, и съответно не би следвало да е в килията.

Ако назначената нова психиатрична експертиза от съда бъде потвърдена от вещите лица, то законът трябва да бъде спазен и Емили да бъде изпратена в психиатрична клиника или пусната под домашен арест с електронна гривна на крака. Пловдивски магистрат, пожелал анонимност е категоричен, че Тротинетката ще отърве затвора.

Като основна причина той посочи не благоразположението на съдиите към транссексуалната лесбийка, за каквато се определя Даниел Йорданов, и да го осъдят на условен затвор, е страхът от бъдещи съдебни дела и наказателни процедури срещу България, които може да последват.

Именно, за да спестят създаването на бъдещи неприятни и позорни за държавата ситуации, пловдивските съдии ще предпочетат да накажат Тротинетката с условна присъда. Пловдивският магистрат обаче е почти сигурен, че Тротинетката ще трябва да полежи в психиатрична клиника.

Същевременно жреците на Темида едва ли ще бъдат толкоз благосклонни към другите двама провинили се – Тошо Куката и Петко Чеченеца. Макар и двамата да имат влиятелни роднини – братът на Чеченеца е зам.-кметът на Пловдив Димитър Караилиев, който бе принуден да подаде оставка, а бащата на Куката е бившият служител на ДАНС Огнян Чалъков. Двамата вероятно ще се сдобият с ефективни присъди от по 3 години затвор.

Разследването е установило, че Куката и Чеченеца са издирвали в продължение на месец "подходящ“ човек, с когото да се гаврят, дресирайки го като куче. Куката се вдъхновил от затворническо гей порно с гаври, заснето в Софийския затвор преди 17 г. от рецидивиста Янко Ваташки – Лудия.


Още по темата: общо новини по темата: 95
16.07.2024 »
20.05.2024 »
13.04.2024 »
11.04.2024 »
20.03.2024 »
14.03.2024 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stm
премахни филтъра

0
 
 
Ако някой очаква ефективна присъда за това нещо за който и да е от тримата явно е много далече от реалността Може да сравним това деяние с каквото и да е друго за което присъдите за условни пробация или дори административни наказания и ще видим че това деяниеу освен повод за лицемерен вой от псевдо моралисти няма никаква друга стойтост
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Дублиращ отбор на ПФК Ботев
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Как ще оцените началото на мандата на новия кмет Димитров?
Слаб (2)
Среден (3)
Добър (4)
Много добър (5)
Отличен (6)
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: