ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ето какво очаква всяка зодия в следващите дни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:50 / 18.05.2024Коментари (0)3265
©
Овен 21 март – 20 април

На 18-и ще се охарчите, ще се наложи да включите и скритите резерви. Това е също така и ден на мълниеносно привличане. В любовта и секса всичко е възможно. Венера е в точен съвпад с Уран, а този аспект ще активизира стари и млади в търсене на желания партньор. За хората на изкуството това е ден и на творческо вдъхновение. Вечерта е рискова за родените в първата декада. Не се отдалечавайте от дома и от законните си половинки, за да не ги изнервите и провокирате. На 19-20-и плувате в свои води, получавате предложения, пътувате и привличате спонсори. 21-ви е денят на колелото, правилата се променят, гледайте да не изпуснете кормилото. На 22-ри организирайте срещи на екипа, влезте в нова среда, уредете съвместни инициативи. На 23-24-ти не отивайте в крайности, бъдете балансирани.

Телец 21 април – 20 май

На 18-и на обед Венера е в съвпад с Уран, а вечерта Слънцето е в прегръдките на Юпитер във вашия знак. С тази перфектна комбинация късметът ще ви следва и на 19-и. На 20-и Слънцето вече напуска Телеца, ден за благотворителност. На 21-ви срещате проблеми и опозиция на всички нива, а на 22-ри конкуренцията ви прави силен ход. 21-ви е ден на колелото, вече започвате да слизате от пиедестала. Родените в първата декада ще трябва да променят програмата си и да тръгнат в нежелана посока. Отказвате се от някои приятни и важни за вас срещи и визити. Луната от Скорпион и Плутон от Водолей са в тежки аспекти към Меркурий от Телец. Може да бъдете засегнати и ударени на слабото място. Не преговаряйте по имотни дела. 23-ти е рисков, а 24-ти омиротворяващ.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 18-и не взимайте решения рано сутринта и тръгнете на път към обед. Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти спрямо родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове, поспете, останете в местата, където се чувствате уютно и удобно. 19-и ви среща със спонсор и бъдещ покровител. На 20-и в 13 ч. и 1 минути по Гринуич Слънцето навлиза в Близнаци, а до края на седмицата Венера и Юпитер ще го последват. За вас предстоят дни на възход, победи и сбъдване на мечти. 21-ви е ден на преобразяването. Време е да излъскате имиджа си, да промените дрескода, особено ако влизате в нова среда. На 22-ри трябва да влезете в строя, намерете си мястото. На 23-ти пълнолунието вади на показ страсти и амбиции, а на 24-ти родените в първата декада ще са галеници на съдбата.

Рак 22 юни – 21 юли

18-и отпушва личната инициатива, а съвпадът на Венера с Уран стимулира чувствените ви връзки. Вървите към изневери и на 19-и се опитвате да бягате от задълженията, но няма да ви се получи. Ден на тежки натоварвания и отговорности, които не може да пренебрегнете. Луна и Марс сключват рискови аспекти за родените във втората декада. Отношенията висят на косъм и малкото камъче може да преобърне колата. Късметът ви се връща на 20-и, когато може да срещнете спонсор или да играете подобна роля. 21-ви е денят на колелото, всичко се променя. Луната от Скорпион ще насочва пръста на съдбата към полезни за бъдещето ви срещи и връзки. Постарайте се да изглеждате магнетично. За 22-ри насрочете важни срещи, на 23-24-ти стойте мирни.

Лъв 22 юли – 22 август

Родените в третата декада са на прага на любовни проблеми на 18-и. На 19-20-и сте в обсега на тежки кармични връзки, от които ще излезете материално ощетени, но дано да си е струвало цената. 21-ви носи промени в плана и рискове за родените в първата декада. На 22-ри не може да останете безучастни, чака ви болезнен избор. Конкуренцията ви се обединява, разширява територията на личната си инициатива и сплотява редиците от приятели и симпатизанти. Съветът е да направите същото. Не стойте безучастни, привлечете за съвместна работа доверени и проверени във времето партньори. Всеки да си намери мястото в строя и дано сте в състояние да ръководите и оглавите този процес. Успехът идва на 23-ти следобед, а на 24-ти всичко се подрежда. Отворете се към другите, изгладете отношенията и тръгнете заедно в нова посока.

Дева 23 август – 22 септември

18-и е ден за първа крачка и първа целувка, а някой може и да повтори. На 19-и изкачвате връх в кариерата и личния живот, а от 20-и вече слизате по хребета на ограниченията. Слънцето навлиза в нехармоничните ви Близнаци, а до няколко дни Венера и Юпитер ще го последват. Предстои едногодишен период, в който ще срещате стени в служебен и юридически план. Побързайте с избора. На 21-ви съдбата завърта своето колело и бързо може да ви постави в неизгодно положение. Предстоят рокади на работното място, които ще се отразят негативно на личните ви амбиции. На всички нива конкуренцията се увеличава, време е да уточните отношенията си и в любовта. На 22-ри ще се радвате на материална подкрепа и реализиране на мечтите си. На 23-ти искайте и ще ви се даде. Денят на 24-ти се свързва с усещанията, желанията и трепетите на човешката душа.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 18-и Венера е в съвпад с Уран, очертават се магични и магнетични срещи. Вечерта вървите към новите си спонсори. 19-и ви води към важна цел. Луната от Везни е в опозиция на Марс от Овен. Родените във втората декада да не провокират чуждата агресия. Дори и с жест или с облеклото си ще действате провокативно в средата, в която се намирате. Ще направите впечатление и с изказванията си. От 20-и Слънцето навлиза в знака на хармоничните ви Близнаци, в живота ви ще се отваря втори шанс и вариант. На 21-ви всяка промяна идва в точния момент. 22-ри събира на едно място хора с еднакви интереси. 23-ти е рисков, а 24-ти хармонизиращ. Празничната атмосфера отклонява погледите от злободневното. Астралното ви и физическо тяло са в равновесие и хармония.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Съвпадът на Венера и Уран на 18-и ни провокира към нестандартни връзки и изневери. На 19-и може да влезете в конфликт със закона и с личните си покровители. 20-и е ден за спонсорски дела. На 21-22-ри с непремерен ход, губите пари и влияние. Всеки трябва да избере на коя маса да седне, с кого да се съюзи и с кого да участва в разпределението на общите пари и сфери на влияние. На 23-ти лесно се отива към прекалявания, но на 24-ти обстановката коренно се променя, оставате зад гърба си неприятностите и вече вървите напред. Денят е проблемен повече за родените в третата декада, но другите вече са готови за полет и активни действия в ятото на тези, които чувстват близки по дух, стремежи и възможности. Не си нарушавайте спокойствието, взимайте балансирани решения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

18-и е ден на трудно извоюваните победи и свободи. Близките не възприемат идеите ви. 19-и е ден за среща със спонсори. Един от най-мощните дни за месеца. Всичко може да се постигне с премерени и целенасочени действия. Знайте си цената и не подбивайте чуждата. Може да изкачите връх в кариерата и живота, а някой се бори за личното си щастие и за ръката на любимия. От 20-и Слънцето ще ви гледа в опозиция, а до 25-и Венера и Юпитер ще го последват. Това ще ви вгорчи живота и подлюти отношенията. На 21-ви бъдете гъвкави, напаснете се на промените. Съдбата хвърля своите зарове, пренарежда играта и позициите, дава шанс на някого да изплува от забравата, а друг детронира от сигурна позиция. На 22-ри изберете подходящия екип. На 23-24-ти ще ви се припомни кой командва парада.

Козирог 22 декември – 20 януари

Важното на 18-и уредете до обед. 19-20-и са конфликтни и рискови, Луна и Марс сключват тежки аспекти с Козирога. 21-ви идва с промени и с нови варианти в отношенията, съобразете се. На 22-ри сключете нови договори, влезте в подходящата за вас среда, изберете своя екип. На 23-ти битката за кокала навлиза в решителна фаза. Може да получите финансиране. Пълнолунието активизира болезнените ни амбиции. Трудно овладявате импулса, изказвате се неподготвени и правите необмислени крачки, след които ще се окажете в задънена улица. Родените в последните дни на зодията лесно привличат нови спонсори или важни благодетели в живота и работата си. 24-ти усмирява амбициите. Време е да сложите кадифените ръкавици. Пипайте с внимание, за да не дистанцирате покровител.

Водолей 21 януари – 18 февруари

18-и носи проблеми във връзките за родените в третата декада. На 19-и победите ви са свързани с чуждите постижения, предавате щафетата. Родените в третата декада ще плащат с лихвите за всичко, което постигат или имат намерение да започнат. Съветът е да отлагате за другата седмица старта на новите си проекти и дейности. От 20-и Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Близнаците, а на 23-ти и 25-и Венера и Юпитер ще го последват. Затова на 21-22-ри водете преговори, подгответе се за качествен скок в живота, връзките и работните си проекти. Край с безкъсметието. На 24-ти за родените в първата декада настават чудесни творчески дни, обагрени в розови любовни мечти. Оглеждайте се, вероятни са срещи и запознанства, които ще ви донесат не само желаното финансиране, но и връзката, която би осмислила бъдещето ви с истинско чувство и любов.

Риби 20 февруари – 20 март

18-и носи късмет на родените в третата декада. Чакайте финансиране, намирате подходящата работа. Но това е и ден на магичната и магнетична любов, която идва като гръм, може да не получи чаканото одобрение от близки и приятели, но със сигурност ще ви донесе късмет, стимул и обезпечение. Ще запомните този уикенд с нещо ведро, приятно и благодатно, носещо големи надежди и очаквания. 19-и носи щастие във връзките, подпишете предбрачен договор. В следващите дни един след друг Слънце, Венера и Юпитер напускат Телеца и вече ще ви гледат в конфликтни аспекти от Близнаците. 21-22-ри разкриват двойнствени игри, а на 24-ти не влизайте в конфликт с покровителите си. Партньорите ви няма да са съгласни на компромис, много трудно ще ги омилостивите, ако сте объркали конците, предава "Телеграф".


Още по темата: общо новини по темата: 732
17.10.2024 »
16.10.2024 »
15.10.2024 »
15.10.2024 »
12.10.2024 »
11.10.2024 »
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: