ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Евгени Минчев: Няма причина гейовете да сключват брак
©
Предизборната кампания започна и точно месец остава до поредните парламентарни избори. Зрителите на NOVA предварително зададоха въпроси към PR експерта, благотворител и кандидат за депутат от гражданската квота на "БСП - Обединена Левица" Евгени Минчев, който отговори на тях в студиото на "Събуди се". 

Той коментира своята работа като ватман в София: "Хората забравят факта, че тези 6 години в градския транспорт не само ме доведоха в София, не само ме дисциплинираха, ами ми дадоха едно вдъхновение, което не съм очаквал, че някъде мога да намеря". "Аз имах привилегията да остана и да работя в България, когато беше най-трудно, а не да бъда икономически дезертьор, които напуснаха през 1990 година", добави Минчев.

"Връщането на казармата няма как да се получи при днешните обстоятелства, но може да се мисли за военно обучение между 3 и 6 месеца, което да бъде поето от държавата и да покаже на мъжете, че трябва да бъдат мъже по един определен начин. Да си мъж с лакирани нокти и начервени устни – това не е мъж", заяви той.

Един от въпросите, зададени от зрителите на NOVA, гласи: "Може ли Евгени Минчев, ако стане депутат, да направи нещо по темата с 6-те различни мотриси, които пътуват по софийските релси?" "Вече 35 години не съм ватман и това няма да бъде моят ресор, ако съм във властта", отговори Минчев.

"Това, че идвам от името на една абревиатура, каквато е "БСП-Обединена левица", не означава, че аз съвсем ще бъда послушния депутат или народен представител. Разбира се, ако това стане. Ще представлявам себе си също, защото смятам, че има още една численост от хора, които разсъждават като мен. Или пък мога да създам численост от хора, които никога не са очаквали, че могат да мислят по определен начин", каза той.

Според социологията на "Тренд" след миналите избори най-голямата част от електората на БСП, 40,6%, идва от възрастовата група 70+. "Хубаво е да мога да помогна на възрастните хора да се увеличат пенсията си. Според мен това няма да бъде моята роля. По-скоро ще събудя останалата част от електората, които или не знаят къде да гласуват, за кого да гласуват, или какви очаквания да имат от тази партия", заяви Минчев. 

"Това, което смятам, че аз трябва да събудя в хората, бивайки кандидат за народен представител от БСП, е да предупредя да не се качват на младите политически мотоциклети, на политически пеленачета, чиито пелени трябва да сменят в следващия мандат", допълни експертът. Според него трябва да се обърнем към тези, които имат политически стаж.

"За мен няма причина двама гейове да се омъжват. Те може да съжителстват и да имат партньорство, но няма причина да е официално. Някой може да излезе и да каже: "Ама аз искам да отида да го видя в болницата преди да умре". Много се извинявам, ама ако вие сте щастливи, той няма да отиде в болницата и да умре", допълни кандидатът за депутат.


Още по темата: общо новини по темата: 2071
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
28.09.2024 »
предишна страница [ 1/346 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: