ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Евгения, която бе удушена и натъпкана в куфар от съпруга си, била племенница на Андрей Чорбанов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:51 / 01.08.2023Коментари (0)5206
©
Депутатът от ИТН Андрей Чорбанов сподели чрез пост в личната си фейсбук страница, че убитата и намерена в куфар Евгения е била негова племенница.

Ето какво пише той:

"Ще започна с това, че днес видях на стената на приятел едно послание, което в резюме гласеше: "Пазете дъщерите си, но по-важно е да възпитате синовете си".

Да, с това съм напълно съгласен. Защото зад всеки мачо-насилник, който тормози със сила по-слабите от него се крие комплексиран човек с изкривена психика, възпитан в среда, в която това е правило. Днес, когато "джентълменството" се свежда до нечисти политически споразумения между нечисти хора, това понятие като символ на отношение към околните просто губи почва. Не, не обвинявайте обществото и училището, че не са формирали в сина ви чувство за уважение към чуждото решение, колкото и да не му харесва.

Защото всичко опира до това. Но в нашите страни на Балканите никак не е лесно да се приеме мнението и решението на жена, към която имаме чувство за притежание и собственост. Аз лично познавам десетки мъже, които работят като луди, за да могат да упражнят финансов контрол и обвързване на половинките си. И ако на тях им хрумне все пак да проявят несъгласие и желание за раздяла - заплахите и реалният тормоз са решенията за всички тези мъже. Как ли са ги възпитавали техните бащи, на какво ли са учили синовете си? Мисля, че ще е честно да разкажа за себе си.

Прекарах години с моите баба Здравка и дядо Андрей - никога не ги чух да се карат и да си повишават тон, камо ли нещо повече. Истински приятели бяха, защото това е нещото, което се вижда. Моят баща също беше такъв - не му е и хрумвало някога да прояви насилие към жена, така ме е възпитавал и мен. Като се замисля - в моя род няма такива хора, които да са насилвали близките си. От своя страна аз уча синовете си на джентълменство - да бъдат честни, коректни и да си тръгнат, ако нещо не им харесва. Просто да си тръгнат, без да отмъщават, наказват, връщат и каквото там се сетите. През живота си съм бил предаван от много мъже и жени - някои от тях такива, които наричаме най-близки.

Винаги съм можел да си отмъстя жестоко на всички и никога не съм го правил. Тези хора просто умряха за мен, няма ги в живота ми. Наказал съм ги със забрава и презрение, не с отмъщение. На това уча и тримата ми сина - вече трима млади пълнолетни мъже. И тримата имат силно национално чувство, което не опира до татуировки по тялото и фланелка с надпис "България на три морета". Моите момчета учат в български университет и се надявам да работят за страната си. Но три пъти повече се надявам да бъдат добри мъже и да запазят семейното достойнство по начин, по който са го спазвали моите прадеди.

Мястото на бащата е невероятно важно във формирането на психиката на един млад мъж.

Преди почти две години един млад и образован мъж удуши своята съпруга Евгения - моята племенница. Натъпка я в куфар и неговия баща я захвърли надалеч в един водоем. Да, именно баща му. Нещо повече - той е посъветвал сина си какво точно да направи, за да я убие. Какво може да очаквате от един син, възпитан от такъв баща. Генетиката, уважаеми, тя е най-важният компонент във всичко.

Ще завърша с призив към всеки баща - възпитавайте синовете си, за да бъдат добри мъже, а не отрепки. Вие сте отговорни в най-голяма степен за това, което те ще си изградят за света наоколо. Защото синовете ви са вашата проекция, вашите отношения и поведение", пише още Чорбанов.


Още по темата: общо новини по темата: 32
25.06.2024 »
12.11.2023 »
10.11.2023 »
10.11.2023 »
10.11.2023 »
20.10.2023 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Отношенията София-Скопие
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Мигрантски натиск към България
Първа лига, сезон 2024/2025
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: