''Файненшъл таймс'' ще прави безплатна реклама на Казанлък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:47 / 03.11.2004
1302
На 16 ноември "Файненшъл таймс" ще публикува 3 страници за България с акцент върху Казанлък и по-специално на тракийското златно съкровище, открито от д-р Георги Китов, прословутата ароматна роза и киселото мляко, съобщава в. “Монитор", цитирайки говорителя на общината Петя Кефалова.
След проявен интерес от страна на лондонското издание в Казанлък пристигнал лично главният редактор за Източна Европа Антъни Робинсън, придружаван от журналистите Карън Хоуп и Теодор Троев, който е представител за България. Екипът е разговарял в продължение на час и половина с кмета Стефан Дамянов за проекта “Долината на тракийските владетели" и за проект, посветен на Националния парк “Розата". Обсъдени били въпроси, свързани с местното самоуправление и развитието на туризма. Първоначалният проект за развитие на инфраструктурата и комуникациите около тракийските гробници в района, преди да бъдат намерени уникалните златни находки в могилата Голямата Косматка, ще бъде финансиран през следващата година от държавния бюджет. Проектът е на стойност 885 000 лева.
Материалите за града на розите, които ще бъдат публикувани във в. “Файненшъл таймс" са напълно безплатни, категорична е Петя Кефалова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Задържаха двама от най-известните автокрадци у нас
Гаранцията само на хартия, отказват ремонт на техника
Акция в имоти на депутата Джейхан Ибрямов
Тежка катастрофа с джип на "Гранична полиция", двама полицаи са р...
Малко е нагла: Диона отиде на плаж в Дубай вместо да се яви в съд...
"Гранична полиция" получи 60 нови високопроходими автомобила


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).