Фермер от нахлу в офис на Енергото бесен и разля вкиснато кисело мляко!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (10)
12:59 / 16.12.2023
3659
Данаил Николов, основател на ферма "Овчарника“, нахлу в офис на Енергото. Той бе ядосан, след като са му спрели тока. Той е реагирал, и с кредит погасил задължението си, но токът не е бил пуснат. Фермата се намира в село Доброглед, Варненско. 

Това е причината Данаил да предприеме крайни мерки и да отиде в електроразпределителното дружество. Той разля голямо количество вкиснало мляко в офиса. Всичко това става ясно от видео, публикувано във Фейсбук, видя Varna24.bg

"Това е моят протест към цените на тока и за рекетьорското отношение на всички електроразпределителни дружества. 3 месеца поред тегля кредит, за да си платя тока. В безизходица сме. Цената на тока от 1500 вече минава 3000 лева. Рекетьорите, ако не им платиш един ден, го спират. Животните ми умират, млякото ми вкисва. Вчера съм хвърлил един тон мляко“, каза разочарованият фермер.

Припомняме, че наскоро имаше подобен случай. След снежната стихия през ноември Явор нахлу в енергото в Силистра. Там той си спретна софра и извади грил. По думите му 24 часа нямал ток в силистренското село Калипетрово.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Полк. Елин Алексов за авиокатастрофата край Граф Игнатиево: Карти...
Студ на кристали, вижте градусите тази сутрин
Нов протест при фармацевтите
Мъгливо утро със слани, но слънце следобед
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
Известен психиатър: Психиатрията е единствената специалност без к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).