ГЕРБ не подкрепи Първанов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:32 / 27.08.2006
2590
Сдружението Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ) в своя декларация се разграничи от политиката на президента Първанов и покани на среща кандидат-президентската двойка Неделчо Беронов и Юлиана Николова.

ГЕРБ няма да подкрепя Георги Първанов за президент и това е основният акцент в срещата на симпатизантите на сдружението с кмета на София Бойко Борисов в Сливен. На събранието не се излезе с решение дали ГЕРБ да издига собствен кандидат за президентските избори.
Решение затова - дали ще се подкрепи кандидатурата на Неделчо Беронов за президент, ще се вземе чак след срещата с него в понеделник. ГЕРБ покани Беронов и Юлиана Николова за разговор в офиса на сдружението в понеделник в 10,30 часа. След тази среща ГЕРБ ще реши първо, дали ще се подкрепи Неделчо Беронов, и второ - дали все пак няма да се наложи ГЕРБ да издигне собствен кандидат за президент. Информацията е на агенция "Фокус".

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Първи данни от черната кутия: Ниска височина е погубила двамата п...
Правителственият самолет кацна в София с евакуираните българи
Има определени условия, за да получаваме допълнителния "клас прос...
Подхвърлиха бебе пред къща в Южна България
Отчетоха много малко приходи от данъци
Кое ще ни е най-изгодно за отоплението през зимата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).