Голяма специалистка посочи верния отговор, ще има изненадани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:59 / 27.12.2023
9383
Преди няколко дни - на 24 декември Plovdiv24.bg ви попита "В каква поредност трябва да минат шофьорите на картинката?". Във въображаемата ситуация участват три моторни превозни средства - бус, камион и лек автомобил. Под материала ни се опявиха десетки коментари на наши читатели.

Верният отговор е жълт, син, червен. Това заяви Диана Русинова, председател на Управителния съвет на Европейския център за транспортни политики. Тя е експерт и иноватор в управлението на транспортния риск и превенцията на наранявания и загинали при пътнотранспортни произшествия.

Като основател и председател на Европейския център за транспортни политики, нейните цели включват целенасочени инспекции за пътна безопасност, използване на научен подход при определяне на причините за загиналите при пътнотранспортни произшествия, предоставяне на независими разследвания и оценки на пътната безопасност.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Важно за електронните извинителни бележки на учениците!
"Възраждане" представи водачите си на листи по градове
Ръководителите на фаталния полет в Графа дадоха показания пред сл...
Вяра, Надежда и Любов - традиции и ритуали
Драгомир Драганов: Няма данни за пострадали или разрушения в Русе...
Тежка катастрофа с мигранти след гонка в София


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).