ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Говори жертвата на полицая от Велинград, разследван за педофилия
© Нова тв
Полицай от районното управление във Велинград е разследван за сексуално посегателство срещу непълнолетна. Случаят е от началото на октомври, но едва в петък беше съобщен от МВР. Журналистът Мариета Николаева се срещна и разговаря с жертвата - момиче на 15 години и родителите ѝ.

Ще я наричаме Вики и ще остане анонимна, за да запазим честта и достойнството ѝ. Тя е само 15 г. Съгласява се да разкаже за онзи 26 септември, когато, по думите ѝ, става обект на брутално сексуално посегателство. Познава насилника, защото следи за обществения ред пред училището ѝ. Докато не я потърсил в Instagram под предтекст да говорят за нейна съученичка.

"Попитах го ще излезе ли? И той каза, че понеже би изморен да се видим у тях. Първоначално бях не очаквах, че може да ми направи нещо, защото е орган на реда“, казва пострадалата.

Затова Вики се доверява и отива в дома му. "Говорихме си, но изведнъж започна да се държи странно,  да ме дърпа. Попита дали може да ми свали клина, но го изритах между краката, започна да ме стиска по ръцете. Имах синини по хълбоците, дърпаше ме много. Казах му да ме остави, изритах го, няколко пъти се разплаках. Има много моменти, които не си спомням“, заявява момичето.

Вики си тръгва от дома на полицая, а след това получава съобщение от него - да мълчи. "След този случай,  ми писа, че трябва да е конфиденциално. Аз мислех да не казвам на никой, беше ме срам. Споделих на съученичка“, допълва тя.

Съученичката казва на майка си и така научават и родителите на Вики. "Случайно разбрах и то от майката на нейната приятелка. Докторката каза, че е имала сношение. И се възмутих, той е сложен пред училището да въдворява ден, а ги оглежда коя става и коя не става. Има слухове, че е посягал и на други момичета“, посочва родителят.

Бащата на Вики е скептичен, че ще има справедливост. Той изживява случилото се много тежко. "Имам информация, че и с други две момчета е било така. Изважда пистолет и си превишава правата“, твърди той

"Да, тя ще го преодолее. Но за какво? Да си правят какво си искат хора с власт ли?“, запита бащата на пострадалата. 

Веднага след сигнала инспекторът е бил задържан от дирекция "Вътрешна сигурност“ за 24 часа. Отстранен е от работа за два месеца, докато тече разследването. Търсим го в дома му. В къщата му тече ремонт. "Постановка е“, отвръща той на въпроса за случката. След кратък размисъл отново излиза и предлага да ни даде телефон на адвоката си."Няма нищо вярно. Ако искате с адвоката ми да говорите“, допълва мъжът.

NOVA потърси за коментар търсим и началника му - шефът на районното управление във Велинград. Първоначално предава на постовия, че ще слезе при нас, но след това отказва.

По случая работи районната прокуратурата в Пазарджик. За момента няма повдигнато  обвинение срещу служителя на реда. Разпитани са свидетели, очакват се резултатите от експертизите.


Още по темата: общо новини по темата: 2
11.10.2024 МВР потвърди за арестуван техен служител
11.10.2024 Непълнолетно момиче е станало жертва на сексуално посегателство, арестуваха полицай!






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Полицай е арестуван във Велинград
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: