Илиян Василев: Толкова са смешни "неприемащите" Ед Шийрън нашенски четирихилядници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:18 / 02.09.2024
3661
Коментар на анализатора Илиян Василев относно концерта на Ед Шийрън в България.

"Толкова са смешни "неприемащите" Ед Шийрън нашенски четирихилядници. Познавам и високо ценя таланта на Ед Шийрън - от много години го следя - това момче е уникален микс на артист и талант. И е симпатичен и като визия и като поведение.

Милите 4К са пълни сираци откъм собствени примери. Дори Ала Пугачова не им върши работа, защото не е "тяхна". Не са техни и на практика най-големите руски музиканти. Кучетата си лаят, България си върви към Европа. Ед Шийрън е голям, много голям, свръхзвезда - но не прилагателните го правят такъв, а изключителния му талант - с една китара и сам на сцена. Хайде опитайте да го осмислите това - да направиш такова представление сам на сцената!!!.

Но музиката винаги ще има и Моцарт и Салиери /с извинение към него защото за разлика от днешните дописниците на норма той е ценил и направил много за творчеството на Моцарт/ - едни които ще имат талант и ще правят музиката в глобалния свят и други, които ще хленчат, че светът им се изплъзва.

Завист и злоба - това им остана. Не им обръщайте внимание. Да се готвят за повече от същото - България ще си остане заедно с Европа - и у нас ще идват западни звезди, не путински трубадури. Да свикват.", пише Василев в социалните мрежи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Бимбалов: Истината е, че Джокович не си поръча чалга заради себе ...
Пловдивски лекари се борят за живота на бебе, след като майка му ...
Разкостиха Бебо Халваджиян
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят
Експерт коментира платежните системи след приемането на еврото
Лена Бориславова: колегите от РСМ по вътрешнополитически причини ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).