Интензивен е трафикът на моторни превозни средства по автомагистралите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:57 / 09.05.2010
1477
По информация на Пътна полиция движението на моторни превозни средства по автомагистралите в страната е натоварено. Няма сериозни задръствания, колите се предвижват в колони. 

На входовете за столицата трафикът също е интензивен. За да не се допуснат задръствания са осигурени полицейски екипи за регулиране на движението.

Припомняме, че за осигуряване безопасно и спокойно придвижване, водачите на моторни превозни средства могат да ползват две ленти в по-натоварената посока на международен път Е-79 Кулата - София, в участъка - пътен възел с. Драгичево - кв. Княжево. Организацията, създадена от СДВР и ОДМВР-Перник е от 10 до 22.30 часа на 9 май - по посока Перник - София.

Мерки за осигуряване на натоварения рисков за пътно-транспортни произшествия участък Карнобат - Сливен - Нова Загора - Стара Загора предприемат областните дирекции на МВР в Стара Загора, Сливен и Бургас.

Очаква се към края на деня трификът да се засили. На места пътните настилки са мокри. Силен дъжд затруднява движението по главния път Варна - София в района на Български извор. Натоварено е движението по пътя и в двете посоки, но трафикът е по-голям към София.

Призоваваме Ви за внимателно шофиране. Вчерашния ден бе белязан от множество катастрофи с фатален край. Днес денят започна също с тежки инциденти.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обрат с полуразложения труп в Пловдивско, арестуваха съпруга!
Аутопсия разкри причината за смъртта на жената, брутално пребита ...
Кола се обърна по таван на магистрала "Тракия" до Ямбол
Нивото на ангажираност на хората над 60 години на трудовия пазар ...
КС определи като противоконституционно освобождаването на председ...
"Алианс за права и свободи" утвърди листите за изборите: Ахмед До...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).