Ивелин Михайлов: Полк. Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение

Автор: ИА Фокус
Коментари (1)
09:38 / 02.07.2024
5059
"Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света". Това заяви пред NOVA Ивелин Михайлов от "Величие". 

Той каза още, че разполага със запис, в който се чува как членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство".

"Готов съм да го изпратя до медиите. Направих записа, защото срещу мен имаше заплахи, че ако не се прехвърли ръководството на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Такива имаше и към други членове на партията, включително към депутат", подчерта той. 

"Никога не съм имал индивидуален контрол над депутатите. Ние сме идеологическа партия. Обединени сме около идеята да пооправим нещата в България, така че да е едно хубаво и спокойно място за работа, за развитие. Това, което се случи от първия ден обаче. е, че г-н Марков закъсня за клетвата. Той каза и причините за това, след което забелязахме промяна в неговото поведение. А когато той е ръководител на тази група, нормално е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат", подчерта Михайлов. 

"Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и ДПС. След като поискахме разяснение защо се е гласувало така, получихме уверение, че нещата не са по този начин. И от мен поискаха извинение, че съм обидил групата. Извиних се. Но след това се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми казаха, че са склонни да подкрепят програмно правителство. Казах им, че това ще е отстъпление от нашите идеи", посочи той.

Виж коментарите (1)

Още по темата (209):
06.07.2024 Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого ще сте опозиция? 
06.07.2024 Вигенин: Беше ясно, че Бойко Борисов няма намерение да управлява
06.07.2024 Виктория Василева: Може би разпадането на "Величие" е била заложената цел от самото начало
06.07.2024 Ивайло Мирчев: Няма разговор за управление с "ВъZраждане"
06.07.2024 От "Възраждане" признаха за неофициални разговори с ПП-ДБ
06.07.2024 Посолството на Украйна с остра забележка към страната ни
Още новини от Национални новини:
Българка от плаж в Гърция: Потвърждавам новината за увеличението ...
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого щ...
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Джевдет Чакъров: Очаквайте хода на Ахмед Доган
Убийството в Слънчев бряг заради жена: Един само видя, че Цецо къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).