Иво Папазов спечели награда за световна музика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
22:52 / 05.03.2005
3690
Иво Папазов - Ибряма спечели Наградата на публиката, която е част от престижните награди на Би Би Си за световна музика. Тя се смята за една от най-авторитетните, тъй като за нея гласуват хора от цял свят както на сайта на медията, така и по телефона, съобщават от Би Би Си. Наградите отразяват в различните си категории както музикалното разнообразие на отделните географски райони на света, така и съвременните тенденции в развитието на фолк музиката.
Ибряма с новия си албум "Панаир" беше номиниран от делегатите на Международния форум за традиционна и съвременна фолк музика по предложение на българската редакция на Би Би .
Тази вечер Иво Папазов свири на голям концерт на спечелилите годишните награди в английския град Гейтсхед, който ще бъде излъчен по националните телевизи на близо 30 страни, включително българската.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Голям арендатор, обработващ над 12 000 декара земя: Преустановява...
Главчев: Няма да се въвеждат винетки за Околовръстното на София
Атлантици: "3-та авиационна база" край Граф Игнатиево трябва да н...
Главчев: Евакуацията на българите от Бейрут бе съгласувана с парт...
Шофьор остана без кола след кошмарен инцидент
Експерт с рецепта за най-доброто кисело зеле


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).