Изнудват бивш министър с порно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:30 / 12.05.2024
3601
Бившият министър на околната среда и водите Асен Личев е станал жертва на спам съобщения. "Хакери“ се заявили пред него, че го имат заснет как гледа порно и ако не иска клипчето да се появи в интернет, трябва да им преведе 1000 евро.

"Ти да видиш? Нагазих в блатото на електронните престъпления и на артистизъма на изкуствения интелект, ръководен от хомосапиенс-изроди! Ако искате да ме видите СЛЕД ДВА ДНИ в ПОРНОФИЛМА "Дядо мастурбира на хардпорно“(виж позиция 1), моля не плащайте по 1000 ЕВРО по сметката на позиция 2! Аз ще рискувам цялата си РЕПУТАЦИЯ И ЛИЧНИ ДАННИ по позиция 3 само и само да си погледна мастурбацията от страни и да се почувствам порнозвезда НА НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ!“, смее се Личев.

Той казва още, че няма надежда държавата да го защити.

"Моля, някой ако знае как да се защитя да ме светне! Мъчи ме и друг въпрос. Ще моля юрист по авторско право да ме консултира! Как когато аз съм в главната роля някой си ще си позволи да печели на мой гръб без да е уредил хонорара ми! Искам когато пусне филма да го СЪДЯ този ИЗНУДВАЧ, както мен ме съдят Фейсбук и Ютюб когато без да знам съм препостнал клип защитен от авторското право!“, пише още той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Не минавайте край Кресна, изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Чужденци направиха брутален филм за АМ "Тракия"
По-добре не доближавайте до кървавото езеро, опасно е


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).