Известен българин: Изнемогваме! Много скоро ето това ни чака

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:06 / 01.10.2024
5058
Един от най-известните българи в световен мащаб Теодор Ушев смята, че кризата в Европа е заради неспособността на правителствата да се справят с наболели икономически проблем от страх да не загубят гласоподаватели. Ушев е на мнение, че процесите на Запад неминуемо ще се отразят в България:

"Инфлацията съпътства живота на хората в Европа много преди имигрантите да нахлуят на Стария континент.

Същото се отнася и за безработицата.

Западноевропейците се мръщеха на "тълпите" турци, югославяни, източноевропейци, роми, магребци...

Всички тези националности днес са напълно интегрирани в обществата на страните, където са се заселили. Децата им са напълно равнопоставени с "местните"

Те са част от културата на Европа!

Имиграцията в Европа е само около 12%

В Канада е 22%!

Всъщност, тези, които тежат на икономиката на континента са пенсионерите, тъй като в Европа не искат да приемат, че повишената работоспособност, напредналата медицина и добрият живот правят абсурдно нежеланието на "старите Европейци" да работят след 65 г. възраст.

Неспособността на правителствата да се справят с този икономически проблем от страх да не загубят гласоподаватели, докара кризата в Европа. Тази възрастова група е и сред гласоподавателите на "фашисткото настъпление"

Без да съзнават, че ако не са имигрантите, социалните им системи ще рухнат, защото няма да има кой да им плаща пенсиите.

Това ще се случи в България, и то много скоро. България няма откъде да вземе работна ръка - емигрантите няма да се завърнат никога в държава без ред. Техните деца са "там" - и те гледат внуци, на места, където има ред и закони.

Европа се нуждае отчаяно от работна ръка.

България също изнемогва, голяма част от младото поколение няма абсолютно никакви трудови навици и разчита да бъде отглеждано от родителите си. Но тези родители скоро ще грохнат, а спестяванията им ще бъдат изядени от инфлацията.

Днешните батки от чалготеките с луксозни возила, закупени от родителите им, са утрешните просяци по улиците на големите градове.

Популистите може ако искат и цяла Европа да превземат. Но ще се сгромолясат бързо и гръмотевично.

Заедно със спонсора им и идеолога - товарищ Путлер.

Какво е спасението ли?

Контролирана и законна имиграция и бързо демократизиране и разрешаване на

конфликтите в районите, в които бушуват войни - те са всичките разпалени от Русия и техните проксита, между другото, допълва Ушев.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Кристалина Георгиева: България има шанс да влезе в еврозоната дог...
Вицепрезидент на банка: На едни 1000 лв. при превалутиране хората...
Експерт: Нивото на лихвите в България е историческо
Много панелни сгради в големите градове са достигнали своя предел...
Втори самолет с евакуирани българи от Ливан кацна у нас
Знаете ли какво е "инфодемия" и как да се предпазите?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).