ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Как да изберем обувки за деня? Полезни съвети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 21.02.2024Коментари (0)2797
©
Всички притежаваме любим чифт обувки, но не може постоянно да ги носим. Има няколко фактора, които трябва да съобразим. Кои са те?

Да изберем обувки за деня може да се окаже нелека задача, особено ако в шкафа си разполагаме с много варианти. Ясно е, че в снега не става за сандали, но дилемата между кожени кецове и боти на платформа е съвсем резонна. Балеринки или лоуфъри - това също е въпрос, който може да ви затрудни, докато се приготвяте за работа в хубав слънчев ден. В тази статия ще ви предложим полезни съвети и трикове как да избирате обувки за деня.

Нека направим уточнение - безвъзвратно отмина правилото, че обувките и чантата винаги трябва да бъдат в тон. Напротив, тенденциите се преобърнаха и даже е препоръчително да не комбинирате дрехи и чанта в един и същи цвят. Това е чудесна новина за дамите, които обичат да тестват въображението си. Да, ако харесвате по-елегантния и класически стил, няма как да не съобразите обувките с чантата си, но тя далеч не трябва да е първият критерий.

Чухте ли прогнозата за времето?

Учудващо е, че живеем в свят на технологии и информационно пренасищане, но понякога се оказваме изненадани от поройния летен дъжд или снежната виелица навън. Сякаш не обръщаме достатъчно внимание на иконките за времето на екрана на телефона, а те са постоянно пред очите ни.

Отнема секунди, за да разберем дали да вземем чадър и да обуем кожените затворени обувки, вместо любимите еспадрили, чиито най-голям враг е именно водата. Когато търсим по-сигурни решения, можем да се доверим и на модерните дамски маратонки на платформа, особено ако са с кожена сая. Звучи логично, прогнозата за времето е големият жокер, когато се приготвяме за излизане.

Какъв е поводът?

Определено обувките с ток не са оптимални за разходки в парка, както ниските сандали не подхождат на делова вечеря. Дрескодът на сватби или фирмени събития изисква елегантни обувки или токчета в комбинация с рокля или пола с риза. Изберете обувки, които се съчетават с цвета, модела и кройката на облеклото ви. Ако сте решили да облечете едноцветна рокля, добавете контраст с бижута и грим. Също, леките и ниски балеринките са идеални за офиса, но ако бързате по павирани тротоари или неравни паркови алеи, има опасност да нараните ходилото си.

За града най-предпочитани са сникърси, кецове и леки затворени обувки с ниска или дебела подметка. На гребена на вълната са обувките на платформа, с които дамите се движат свободно, вършат задачите си в офиса, шофират, пазаруват и какво ли още не. Платформите се комбинират с огромна част от гардероба - от дънки и блузи до поли с различна кройка, е
©
ластични панталони и клинове, рокли. Ако още нямате такъв чифт, определено разгледайте модели на https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/na-platforma. Тези обувки ще ви изненадат с приложимостта и стабилността си.

Как ще ви бъде най-удобно?

Една от най-болезнените грешки е да прекарате деня в тесни и неудобни обувки, които ви причиняват мазоли и убийствен дискомфорт. Затова сникърсите и кубинките са повелителите на обувките, винаги верен избор, синоним на сигурност и удобство. Спортни обувки са цяла вселена - от леки и проветриви маратонки до кожени сникърси с нарязан грайфер, от велурени модели с нисък профил, изрязан по глезена, до високи кецове от текстилна сая с каучукова подметка.

А кубинките са толкова здрави и удобни, че няма да искате да ги сваляте. Естествена кожа, отчетлив висок силует, бунтарска визия - с тях ще минете с лекота през прашни алеи, компрометирани улични настилки и снежни пъртини. Вижте модели тук на https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:dr_martens и намерете причина да се влюбите.

Който и чифт да изберете за деня, знаете, че сте направили верния избор още с първите крачки. Щом се чувствате комфортно и стилно, значи всичко е наред.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Издирват майка на две деца от София
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: