ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Как тръгва слухът, че Лин Ю-Тин и Имане Хелиф са мъже?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 05.08.2024Коментари (1)6119
©
"Самата МБА е с отнета акредитация от МОК и не е призната от редица други международни боксови асоциации поради редица корупционни скандали и подкрепа за репресивния режим на Путин, изразяваща се в политически пристрастно разрешение за участие в международни състезания за руски и белоруски боксьори, а дори и изключване за известно време на Украинската федерация", пише общественикът Вени Марковски във фексбук.

 

УВОДНИ ДУМИ: Алжирската боксьорка Иман Хелиф и тайванската боксьорка Лин Ю-Тин не са си сменяли пола и няма никакви основания да бъдат смятани за мъже или транс-жени. Няма никакви доказателства, че те имат XY-хромозоми или дори повишени нива на тестостерон. Алжирското законодателство не позволява юридическа смяна на пола.

Всичко друго, което четете по социалните медии, е основано на теории на конспирацията, както и на манипулативни твърдения, базиращи се на лични мнения. Личните мнения не са факти. Твърдения без факти са безпочвени. Когато се посочват източници, подкрепящи твърденията, те трябва да са меродавни, а не съмнителни.

А сега по фактите за това как тръгва слухът, че жените са мъже:

Човекът на снимката (б.р. - вижте в галерията), който стои пред източноправославните икони, е президентът на Международната боксова асоциация г-н Ума́р Наза́рович Кремльов (истинска фамилия — Лутфулоев). Кремльов - като от Кремъл, а не Кремлев, както го пишат някои в България.

Преди година, в съобщение в личния си канал в Телеграм той каза, че имало нещо съмнително около двете боксьорки, като в интервю за ТАСС обясни, че те имали XY-хромозоми. Ръководената от него МБА отказва да предостави каквито и да са факти, подкрепащи това негово твърдение.

Кой е г-н Лутфулоев (Кремльов)?

Разбира се, близък до Кремъл, "преизбран" за шеф на МБА… без избори! Биографията му - дори тази, публикувана на сайта на МБА - е интересна; обърнете внимание на образованието и кога го е получил. Потърсете информация и за получените от него награди и кой му ги е връчил (запознатите няма да бъдат изненадани).

Самата МБА е с отнета акредитация от МОК и не е призната от редица други международни боксови асоциации поради редица корупционни скандали и подкрепа за репресивния режим на Путин, изразяваща се в политически пристрастно разрешение за участие в международни състезания за руски и белоруски боксьори, а дори и изключване за известно време на Украинската федерация…

Когато избухна скандалът около алжирската боксьорка Кремльов записа видео, в което стои пред повече от дузина православни икони и критикува с цинични* думи Олимпийските игри в Париж като "откровена содомия и унищожаване на традиционните ценности“ и обвинява МОК, че е позволил на "транссексуални спортисти“ да присъстват на игрите.

Да не забравите: това са безпочвени твърдения и лични мнения на г-н Кремльов, а не факти. Както и личностни нападки, разбира се, та се налага да Ви напомня какво гласив Първата ми аксиома за поведението в Интернет: Личностните нападки издават липса на аргументи. Когато някой напада опонента си, това е знак, че е ядосан, че няма възможност да докаже правотата си, но и показва неразбиране, че с такива нападки издава слабата си позиция.

П.П. Някои задава ли си въпроса защо някои хора си избират фамилии, близки до Русия? Кремльов, Волгин…


Още по темата: общо новини по темата: 109
16.09.2024 »
11.09.2024 »
31.08.2024 »
28.08.2024 »
23.08.2024 »
18.08.2024 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе кво ни пудрите .Като са жени ,взимаите си ги дамъзлък у дома .Като се харесват младите....Днеска булка в другия живот и люлка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: