Какво ще бъде времето през уикенда и следващата седмица?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:48 / 12.10.2023
1146
В събота ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от югоизток. Преобладаващите минимални температури ще са между 7° и 12°, а максималните - между 24° и 29°. В неделя вятърът от юг-югозапад ще се усили до умерен. Това сочи прогнозата на НИМХ за уикенда и първите дни на следващата седмица.

Преди обяд ще е слънчево, но след обяд от запад ще започне увеличение на облачността, предимно средна и висока. Температурите ще се задържат без съществена промяна.

В понеделник с усилване на вятъра от северозапад ще нахлува студен въздух. Ще бъде предимно облачно, ще има валежи, на повече места в северозападната половина от страната. Температурите ще се понижават, максималните ще са в широк интервал от 12°-16° в северозападните до 22°-23° в югоизточните райони.

През следващите два дни ще преобладава облачно време, на много места ще има валежи от дъжд. Във вторник вятърът ще се ориентира от юг-югоизток и ще се усили, а температурите постепенно ще се повишат. В четвъртък ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 8° и 13°, а максималните - между 15° и 20°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българка от плаж в Гърция: Потвърждавам новината за увеличението ...
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого щ...
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Джевдет Чакъров: Очаквайте хода на Ахмед Доган
Убийството в Слънчев бряг заради жена: Един само видя, че Цецо къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).