Катастрофа с много пострадали в Бургас

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:42 / 04.10.2023
1822
Снощи около 21.40 часа на кръстовището на бургаските улици "Тодор Александров“ и "Спортна“, л.а. "Опел Корса“, с варненска регистрация, управляван от 23-годишен бургазлия, преминавайки на червен светофарен сигнал, блъска правомерно движещия се и осъществяващ ляв завой л.а. "Фиат Крома“, с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен бургазлия.

Пострадал е водачът на опела, който е получил контузия на главата и крайниците. Прегледан е в УМБАЛ - Бургас, но отказал хоспитализация. Пострадали са и неговите четирима спътници. 29-годишен бургазлия е получил контузия на главата и крайниците. 16-годишно момиче от Айтос е настанено за лечение в отделение "Неврохирургия“ на УМБАЛ - Бургас с травма на лумбален прешлен.

26-годишен бургазлия е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия“ към УМБАЛ - Бургас с фрактура на седмото ребро вляво. 26-годишен бургазлия е получил фрактура на лявата китка и е  настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българка от плаж в Гърция: Потвърждавам новината за увеличението ...
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Георги Георгиев към ПП-ДБ: Колеги, то няма управляващи, на кого щ...
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Джевдет Чакъров: Очаквайте хода на Ахмед Доган
Убийството в Слънчев бряг заради жена: Един само видя, че Цецо къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).