Кои интервенции можете да комбинрате и кои не? Бърз и полезен инструмент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:00 / 25.04.2024
930


Земеделските стопани в България имат нов помощник в своите усилия за избор на най-подходящите мерки от Общата селскостопанска политика (ОСП). 

Нов инструмен, част от проекта ОСП работи за нас: По-зелени и умни, помага на фермерите да открият отворени или предстоящи приеми за проектни предложения в ИСУН, но и предлага бърза справка за комбинациите от интервенциите, по които различните фермери могат да кандидатстват.

Как работи?

онлайн инструмент cap4us

Избирате вид мярка от падащото меню, както и целта, която искате да постигнете. След това избирате бутона "Виж резултати". 

Генерират ви се резултати на база на Вашето търсене. Ще откриете информация за конкретната интервенция, както и допустимата комбинация от мерки, които можете да заявите към нея.

По този начин фермерите могат винаги да проверят бързо и лесно коя мярка с какво се комбинира, а не да допускат грешки на по-късен етап при кандидатстване и съответно да бъдат санкционирани.

Този уникален онлайн инструмент е разработен и интегриран в уеб платформата www.cap4us.agri.bg

Освен това този новаторски инструмент ще помогне за по-нататъшното информиране на фермерите. Потребителите могат също така да четат свързани публикации, новини, както и да се информират за предстоящи приеми.

 

Информационната кампания "ОСП работи за нас: По-зелени и умни!" се осъществява от Агригейт Медия и е съфинансирана от ЕС.

Следете темата и на cap4us.agri.bg  



 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
Известен психиатър: Психиатрията е единствената специалност без к...
"Извънземна технология" на хиперколата от Родопите раздели мрежат...
МВР обяви резултатите от акцията в Пловдив
"Спартан" докара от Германия тежко болно дете
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).