Конференция "Европейски фондове: Възможности за развитие" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:25 / 24.09.2012
3653
На 26 септември 2012 г. от 14:00 ч. в Пловдивския панаир, зала "България", Конфиндустрия България с подкрепата на Атлантическия клуб в България организира конференция на тема "Европейски фондове: Възможности за развитие". Събитието ще бъде открито от италианския посланик в България Н.Пр. Марко Контичели и министърът по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев.

Участниците в конференцията ще се фокусират върху бъдещите инфраструктурни проекти в България, проектите, свързани с производствените дейности и със зелената индустрия, както и предизвикателствата и възможностите пред малките и средни предприятия.

Политици, експерти и бизнес представители ще имат възможността да разменят гледните си точки и опит за сегашното и бъдещо развитие на стратегиите за усвояване на европейски фондове. Въз основа на идеите, обменени по време на презентациите, ще се търсят решения на основните проблеми, които срещат чуждестранните и български компании в тази сфера.

"Европейски фондове: възможност за развитие" ще се състои на 26-ти септември (сряда) от 14:00 часа в Пловдивския панаир, зала "България".


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...
Утре сутринта - студ, после - плаж
Пенсионираме се по-късно, но стажът намалява
Пилот, летял с L-39 Албатрос: И най-опитните понякога грешат
Есен ли? Нищо подобно не се задава на хоризонта!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).