Костадинов: Вечеря за трима в български ресторант в Москва ни излезе общо 110 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
08:59 / 28.08.2024
106120
Лидерът на "Възраждене" Костадин Костадинов сподели в страницата си във фейсбук, че е вечерял в български ресторант в Москва. Вечеря за трима му била излязла 110 лев.

"Снощи вечеряхме в българския ресторант в Москва, механа "Баба Марта". Намира се на най-известната московска улица, "Арбат", и поради тази причина очаквах да цените да са изключително високи. За наша изненада обаче те се оказаха съвсем нормални и тримата вечеряхме за около 110 лв.

На тръгване минахме през един хранителен магазин, за да видим как страдат руснаците от санкциите и колко са им празни витрините. Разбира се такова нещо няма, магазините са пълни и цените на някои стоки в тях са по-евтини, отколкото в България.

Сега разбирате ли защо американците толкова държат да скъсат всички връзки между нас и Русия? Защото на пропагандата краката са къси и ако имаме реална информация за Русия, истината ще се покаже изключително бързо".

Костадинов е в столицата на Руската федерация заедно с народния представител Коста Стоянов и общинския съветник в СОС Деян Николов. Утре те ще участват в Международния форум на страните от БРИКС.  


Виж коментарите (34)
Още новини от Национални новини:
Трагедия в морето край Приморско
Сиромахов: Огромна глупост е, че ИК позволява на кандидатите за д...
Дясната ръка на Мицкоски: Българите са мизерници
Много лоша новина за над милион пенсионери
Как ще се почива около 22 септември и колко ще ви платят, ако раб...
Засилен полицейски контрол в страната


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).