ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Криптовалути с потенциал за голямо развитие през август
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:51 / 01.08.2024Коментари (1)3210
©
При наличието на хиляди криптовалути на пазара, за инвеститорите може да се окаже голямо предизвикателство да открият идеалния крипто проект с потенциал. През последните години крипто екосистемата стана свидетел на експлозия от нови проекти, всеки от които се състезава да заеме водещо място пред останалите. 

Сред този нарастващ избор от опции ние избрахме 5 криптовалути с висок потенциал за растеж, които биха могли да се развият още повече през август.

Купете Pepe Unchained

Какво можем да очакваме от август за криптовалутите?

Банковият гигант JPMorgan наскоро актуализира прогнозите си за крипто пазара, прогнозирайки голям възход през август. Въпреки текущия пазарен натиск, включително ликвидации и продажби от страна на германското правителство, анализатори от JPMorgan вярват, че тези пречки ще отшумят с края на юли.

Август също може да види някои забележителни движения за меме токените, като експертите прогнозират значителен скок в цените им. Очаква се меме койните да заемат централно място на крипто пазара, водени както от нестабилността на пазара, така и от уникалните развития в някои отделни токени. Тези меме койни предоставят сериозни възможности за търговците, които искат да се възползват от пазарната динамика и уникалната токеномика.

Най-интересните предложения за инвестиция в криптовалута през август

©
Има хиляди възможности за избор на днешния крипто пазар и всяка от тях има различни силни и слаби страни, различна степен на потенциал и произход. Тук ще представим 5 криптовалути, в които много експерти виждат потенциал за възход през август.

Pepe Unchained

Pepe Unchained е меме койн, вдъхновен от Pepe. Но приликите свършват тук. В момента Pepe Unchained е в процес на предварителна продажба и набира средства за изграждане на първия блокчейн н
©
а ниво 2 на Ethereum с темата Pepe. Веригата ще бъде по-евтина и 100 пъти по-бърза от Ethereum.

Тази криптовалута има и други ключови функции като блоков изследовател, bridge технология към Ethereum и механизъм за стейкване. Ако популярността на други слоеве 2 на Ethereum може да е критерий, то тогава потенциалът на Pepe Unchained е огромен.

Предварителната продажба на PEPU долара е събрала над 6,5 милиона долара досега. Това е ясна индикация на одобрение от страна на търговците, които ще очакват голяма възвръщаемост след пускането му на борсите.

Купете Pepe Unchained

The Meme Games

The Meme Games (MGMES долара), тематичен за Олимпиадата в Париж крипто токен, също отбеляза впечатляващ растеж, набирайки над 307 000 долара в предварителната си продажба.

The Meme Games предлага прост, но увлекателен формат за игри с атрактивни награди. Инвеститорите могат да закупят MGMES долара токени на цена от 0,0091 долара всеки, като цената ще се повиши на следващия етап на предпродажбата.

Уникалната особеност на проекта е неговата опция за покупка и игра, къ
©
дето участниците могат да печелят бонуси, като залагат на представянето на различни меме герои във виртуален спринт. Ако избраният от вас герой спечели, вие ще спечелите 25% бонус на покупката ви.

Купете Meme Games 

Shiba Shootout

Екосистемата на Shiba Shootout се съсредоточава около мобилна Play-to-Earn игра, която вече е налична в основна форма в Google Play и App Store. Пълната версия, която трябва да бъде пусната по-късно тази година, обещава по-усъвършенстван геймплей и шанс да печелите SHIBASHOOT токени.

Тези токени са жизнената сила на екосистемата на Shiba Shootout. Те се използват в различни вълнуващи функции. Инвеститорите, които заключат своите токени в тази система, могат да получат приблизителна доходност от 1118% на година. Токенът е събрал до момента близо 860 000 долара в предварителната продажба, като моментната му цена е само 0.0197 долара.

Друг интересен детайл е, че притежателите на SHIBASHOOT ще имат думата в бъдещето на проекта чрез система на гласуване.

Купете Shiba Shootout

Ripple

XRP е токенът на Ripple, платежен протокол, който използва блокчейн технология за бързи и евтини транзакции. Неговите светкавично бързи времена за сетълмент и минутни такси го правят предпочитан избор както за физически лица, така и за фирми.

Цената на XRP скочи много в последните дни, предизвикана от слуховете, че делото Ripple срещу SEC може да приключи съвсем скоро. Затова и експерти са на мнение, че тази криптовалута може да отбележи голям ръст през август.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash води пазарната инерция в момента, но това е известна изненада за членовете на общността. По-рано този месец спекулациите бяха високи, тъй като дигиталната валута беше изправена пред риск от масивна ликвидация.

Тези негативни настроения изиграха задействаха огромна отстъпка в цената на криптовалутата. С последното покачване на цените BCH намали загубите си през последния месец и обемът на търговията му скочи с над 40% през последните дни. Експерти предвиждат още ръст в цената му през август.

Купете Shiba Shootout







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.08.2024 г.
0
 
 
Първите три са скам тотален.Поне се интересувайте а не подлъгвайте хора.J P Morgan на куково лято.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: