ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ма Ци обича шкембе чорба, гювеч, кебапчета и мусака | ||||||
| ||||||
Ма Ци избира да учи българска филология в Пекинския университет. "Аз исках да науча повече за тази очарователна страна. За да ни потопят в българската култура моята преподавателка доц. Люба Атанасова ми даде българското име Магдалена, то прилича на моето китайско име Ма Ци“, разказа тя. Ма Ци обясни, че в пет университета в Китай се изучава Българска филология. "Все повече студенти започват да изучават Българска филология“, добави тя пред bTV. От българската кухня Ма Ци обича шкембе чорба, гювеч, кебапчета, мусака. Любимите ѝ места са планините, Седемте рилски езера, Мусала, Мальовица. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Годеж 17 години след първата им среща, когато са били деца
15:49 / 29.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:42 / 29.11.2024
Радина и Деян Донков отново заедно
12:08 / 01.12.2024
Димитър Маринов от филма за Гунди: До три години всичко ще се промени
12:19 / 30.11.2024
От утре проблеми за шофьорите в Пловдивско
20:41 / 29.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета