Максим Стависки катастрофира край Приморско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:16 / 06.08.2007
3233
Двукратният световен шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки е катастрофирал край Приморско в неделя около 19,45 часа.

В инцидента са участвали и още две коли, като има и загинал. Максим не е засегнат. При катастрофата умира момче на 23 години. Верижната катастрофа е станала на десен завой край моста над река Ропотамо.

Друго момиче е тежко пострадало и е в кома, а лекарите определят състоянието му „с опасност за живота". При катастрофата са се сблъскали джип Хамър и два леки автомобила. Всъдеходът е на световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки.

Максим не е пострадал, сам е карал автомобила си и не е употребявал алкохол. Това заяви полицейският началник Павлин Димитров по БНТ.

Партньорката на Стависки Албена Денкова е в София. Загиналият младеж се казва Петър Петров от Сливен и е управлявал Хонда.

Причините за инцидента се изясняват, но най-вероятно неприятната случка е станала заради мокрия път. Момичето, което е в кома, се казва Михаела и се е возила на седалката до ПетровНа задната седалка в колата е бил брат му - Валентин, на 17
години, и негова приятелка - тя е с гръбначно-мозъчна травма, а Валентин има множество наранявания.

Денкова и Стависки са лица на медийната кампания за внимателно и трезво шофиране. Информация и снимка ТОП СПОРТ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Забраниха продажбата на райски газ окончателно
Ученик от Бургас намери телефон и се изненада кой го е изгубил!
Силно земетресение удари Турция
Изтеглиха номерата на партиите и коалициите за изборите на 27 окт...
От полезни до вредни: Все повече са случаите на хора със запушена...
Наказват един от прокурорите от случая "Осемте джуджета"?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).