ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Маратонки за горещите месеци - кои модели си струва да избере мъжът за лятото?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 28.05.2024Коментари (0)2320
©
С покачването на температурите и настъпването на така любимия сезон е време за обновление на колекцията с обувки и подготовка за предстоящите летни месеци. С правилния модел, без усилие може да вкарате свежа енергия във вашите ансамбли без усилие, правейки смело изявление. Въпреки че всички имаме своите фаворити, когато става дума за мъжки маратонки, при това за лятото, един чифт никога не е достатъчен. За това, ако сте в търсене на най-актуалните тенденции за горещия сезон, то следващите редове са за вас!

Как да изберем мъжки маратонки за лятото?

Когато търсите подходящ чифт мъжки маратонки за лятото, е добре да се съобразите с някои фактори, които играят ключова роля в цялостното усещане за комфорт. Ето на какво да обърнете внимание преди покупка:

Проветривост: Важно е летните маратонки да имат ефирна конструкция, която позволява на краката ви да дишат. Материали като мрежа, перфорации или дишащи тъкани ще насърчат циркулацията на въздуха и ще поддържат вътрешността на обувката свежа.

Лекота: Летните обувки трябва да са леки, което ще ви позволи да се движите свободно и да избегнете усещането за тежест в краката. Леките материали, гъвкавите подметки и внимателно подбраната конструкция ще направят маратонките удобни дори при продължително носене.

Комфортна подплата: Добре подплатените летни маратонки с меки, дишащи стелки ще осигурят допълнителен комфорт на вашите крака. Добре подбраната подплата ще има и антибактериални свойства, което ще помогне да запазите вътрешността на обувката свежа.

Подходящо омекотяване и сцепление: Лятото е времето за дейности на открито, така че си струва да изберете мъжки маратонки с добре абсорбираща подметка, която ще осигури адекватна опора при ходене или бягане. Подметката трябва да е гъвкава и да има добра адхезия към различни повърхности.

Естетичен дизайн: Летните мъжки маратонки също трябва да изглеждат стилни и модерни. Има много различни дизайни, цветове и стилове, от които да избирате, което ви позволява да приспособите обувките според собствения си вкус и предпочитания. Изберете маратонки, които наистина харесвате.

Какви са тенденциите при мъжките маратонки за горещия сезон?

Докато бяхме в търсене на най-актуалните тенденции при мъжките маратонки за лято 2024, открихме, че в CCC разполагат с широка палитра с най-горещите издания за сезона: https://ccc.eu/bg/mzki-modeli/obuvki/maratonki. В сайта и физическите обекти на доставчика е налично изключително разнообразие в пълен резон с индивидуалните нужди и предпочитания, подчинени изцяло на тенденциите. Ето ключовите издания, които откроихме:

Устойчиви модели

Не е тайна, че модната индустрия оказва тежко влияние върху околната среда. От фабрики, отделящи парникови газове, до бърза мода, които се трупат на сметищата, всичко се натрупва и маратонките са част от проблема.

Може би затова все повече и повече марки търсят начини да намалят въздействието си върху околната среда и да създадат маратонки, които поставят устойчивостта на първо място.

Ретро и винтидж стилове

Маратонки, вдъхновени от класическите дизайни от '70-те, '80-те и '90-те години изживяват своя апогей. Вдъхновени от преразгледаната естетика на спортното облекло, маратонките с дебела подметка предлагат елегантна небрежност и са чудесни за летните дни.

Минималистична естетика

Класически и вечни маратонки в черно, бяло или тъмно синьо са съществена част от гардероба на всеки мъж. Символ на елегантност, тези универсални обувки са подходящи за всякакви поводи, от работен ден до лятна вечер.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Почина Лиъм Пейн
Локо в Първа лига, сезон 2024/2025
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: