Министерството на културата подпомага талантливи деца в ММФИ "Музите" 2008

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:30 / 17.04.2008
2272
Сдружение "Музите" и туроператор "Еспас" организират трето издание на Международен Младежки фестивал на изкуствата "Музите", 20-30 август 2008 г. Фестивалът се провежда под патронажа на Министерство на културата, което финансово подпомага деца - лауреати на национални и международни конкурси, по програма за закрила на деца с изявени дарби. ММФИ "Музите" няма състезателен характер - фестивалните дни се превръщат в арт работилница и форум на изкуствата, посредством концерти, спектакли, изложби и презентации.  ММФИ "Музите" 2008 г. съчетава в себе си летен отдих при преференциални условия, сценични изяви и креативни творчески контакти. Три са фестивалните сцени: Созопол, Приморско и Лозенец. Организаторите подготвят уъркшопове, семинари, лятна академия, дискотеки и анимации за участниците, които допълнително ще обогатят емоциите. 

ММФИ "Музите" е своеобразен мост между млади таланти и голямата сцена, а връзката с Празници на изкуствата "Аполония" е показателна за приемствеността на посланията на фестивалите. Третото издание на фестивала е отворено за нови участници от всички области на изкуствата. Заявки за участие до момента са подали артистични организации от Русия, Полша, Индия, Грузия и Сърбия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Приложението "еЗдраве" с нови функции
Утре решават дали да бъде увеличена минималната работна заплата
Лечението на "Бактерията човекоядец" е твърде скъпо и налага мног...
Известен банкер: Най-добре е да не обменяте големи суми в кеш
Бойко Борисов: Толкова ми е гневно, че нищо няма да кажа!
Кокинов: Борислав Сарафов е един добър вариант за главен прокурор...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).