Мразовита утрин в Пловдив, през деня ще бъде слънчево и приятно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 04.12.2013
1433
Минус 3 градуса е температурата в момента в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна ще остане облачността над югоизточните райони, а преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има ниска облачност или видимостта ще е намалена. 

В източните райони все още ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури, в повечето места, между 3 и 8°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. 

Над Черноморие ще духа до умерен вятър от север-североизток. Ще има разкъсана, над южното крайбрежие предимно значителна облачност. Максимални температури между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток, по най-високите части на Рила и Пирин умерен от североизток. Максимална температура на 1200 метра 4°, на 2000 метра около 0°. Атмосферното налягане ще подължи да се понижава, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Президентът: Днес се разделяме с двама достойни летци
Аптекар: Поставянето на вендинг машини за лекарства е потенциално...
Атанас Атанасов: Не знам за какво говори Борисов, провалът на рот...
Явор Колев: Кибервойната може да доведе до загубата на човешки жи...
Доц. Наталия Киселова се кандидатира за депутат
Лекар: Молбата ми е да сте внимателни с тези безкрайни реклами


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).