ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така | ||||||
| ||||||
Ето и някои от коментарите на хората: "Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта"; "Ако е правено с истинско мляко, безценно"; "Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!; "Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои"; "Имаш безплатен антибиотик"; "Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!"; "Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!". |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
на 19.04.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Ралица Паскалева: Предател си!
21:59 / 25.11.2024
Обявиха 1000 долара награда за намирането й!
08:27 / 25.11.2024
"УниКредит Булбанк" предупреди клиентите си
14:08 / 25.11.2024
Земетресение в България
11:06 / 26.11.2024
Обявяват новия партньор на Ралица Паскалева в "Игри на волята"
08:51 / 25.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета