Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така
Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.
Ето и някои от коментарите на хората:
"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";
"Ако е правено с истинско мляко, безценно";
"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;
"Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои";
"Имаш безплатен антибиотик";
"Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";
"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!".