Мухлясал кашкавал разбуни духовете, клиенти обясниха защо става така

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:17 / 19.04.2023
32229
Мъж попадна на мухлясал кашкавал в една от големите вериги магазини у нас, видя Sofia24.bg от публикация в социалната мрежа Facebook.

Ето и някои от коментарите на хората:

"Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта";

"Ако е правено с истинско мляко, безценно";

"Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!;

"Щом е хванал такава плесен, най-малко от месец стои";

"Имаш безплатен антибиотик";

"Така става, като не оставят кашкавалът да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене, няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!";

"Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? Очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавалът /сиренето/, бурканите, които вземате, са запечатани добре! Представете си, ако беше останал вакуумиран кашкавалът, едва ли щеше да е в това състояние!".

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Директорът на "Гранична полиция": Миналото лято беше най-тежкото ...
Тома Биков: Ако утре изберат Силви Кирилов, "Да, България" ще се ...
Политическите сили в парламента са декларирали съставите на парла...
Предприемач: Бедните българи губят между 5 и 12 млрд. лева всяка ...
Борисов: Ако съм на мястото на Делян Пеевски, ще си преместя цент...
Кметицата на най-бързо развиващото се и богато село в България по...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).