Мутренски изпълнения на пътя София – Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 01.07.2024
7348
Вчера около 12.40 часа във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент, при който водач на лек автомобил произвел изстрел с пистолет  по друг водач по повод засичане по пътя София – Бургас.

От ОДМВР – Бургас съобщиха, че семейство от Сливен с 12-годишно дете пътувало с лек автомобил "Шкода Фабия“, със сливенска регистрация в посока Бургас, като са изпреварени от лек автомобил "Дачия Логан“, чийто водач рязко е навлязъл пред автомобила им. Автомобилите спрели встрани на пътя, като 34-годишният мъж от Сливен се насочил към водача на дачията и започнал да му крещи и блъска по стъклото заради опасната му маневра. След като мъжа не му отворил вратата, сливналията се върнал към автомобила си, а през това време водачът на дачията произвел изстрел с пистолет, след което си тръгнал.

В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността му – това е 31-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания и предал газов пистолет заедно с пълнител и осем боеприпаса към него. Той е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Фармацевтите и НЗОК не постигнаха съгласие, разговорите продължав...
Уникална находка е открита в Хераклея Синтика
Шофьорка: Такова нещо в разгара на лятото по АМ "Тракия" досега н...
Осем зеленчука, които са по-полезни сготвени, отколкото сурови
Делото срещу Божков: Съдът отхвърли иск на финансовото министерст...
Самотна майка загина в катастрофа, няма друг автомобил


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).