Надя от "Ергенът" скочи на Диона: Изключително притеснена съм!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:53 / 01.09.2024
3356
"Като родител бих била изключително притеснена, ако детето ми има свободен досег до такъв вид продукт на пазара, който на този етап дори не е доказано, че е безвреден".

Това коментира Надежда Вишева от "Ергенът" за Ladyzone.bg. Думите й са по повод новата енергийна напитка под формата на прах за смъркане, рекламирана от певицата Диона.

Надя беше една от двете участнички в последния сезон на романтичното риалити по Би Ти Ви, които имат деца. Синът й Константин е на 8 години. Тя бе и една от двете финалистки, които Алек остави на финала сами и не избра никоя от тях.

"Като инфлуенсър, който работи и споделя с аудиторията си ежедневно съдържание, искам да насоча вниманието на всички колко е отговорна нашата работа", споделя още Вишева, която има над 63 хиляди последователи в Инстаграм.

"Нека сме положителните герои!" е апелът й към всички, които имат някакво влияние в социалните мрежи, допълвайки:

"Влиянието, което имаме над определени социални и възрастови групи следва да бъде използвано изключително внимателно. Днес социалните мрежи и нашите платформи за споделяне определят голяма част от тенденциите на пазара и влияят на всички ни. Нека винаги да правим премерен и сигурен избор в това какво ще рекламираме и какво ще показваме на аудиторията ни, защото ние, инфлуенсърите, сме хората, които имаме доста силен глас и можем да повлияем, както положително, така и отрицателно".

Надежда Вишева смята, че скандалът с енергийната напитка на прах, случващ се в момента, показва, че в обществото ни все още има хора, които не биха оставили нещо подобно незабелязано.

"Радвам се за това! Обществото ни трябва да е активно и да дава сигнали за подобни потенциални опасности."

Личното й мнение по темата е, че не трябва да се допуска рекламиране на продукт, който имитира и прави асоциация с взимане на друг вид забранени наркотични вещества. Това според нея води до объркване сред подрастващите "и в утрешния ден много млади хора биха могли да се подведат и да вземат и забранени опиати под същата форма".

Виж коментарите (0)

Още по темата (21):
11.09.2024 Директорът на КЗП: Изтегляме спешно тези продукти от пазара
31.08.2024 Затлъстяване, инсулинова резистентност и нарушена нервна система - само част от рисковете при енергийните напитки
31.08.2024 Вики от "Мастило" коментира Диона
30.08.2024 12 обекта в Пловдив продават прахчетата на Диона
30.08.2024 Проверките продължават: Изземат енергийните прахчета от рекламата с Диона
29.08.2024 Откриха от енергийния прах на Диона в Пловдив и още 8 области
Още новини от Национални новини:
Бимбалов: Истината е, че Джокович не си поръча чалга заради себе ...
Пловдивски лекари се борят за живота на бебе, след като майка му ...
Разкостиха Бебо Халваджиян
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят
Експерт коментира платежните системи след приемането на еврото
Лена Бориславова: колегите от РСМ по вътрешнополитически причини ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).