ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Най-коментираното изпреварване на АМ "Тракия": Млада дама бе срината със земята
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:28 / 27.07.2024Коментари (6)43275
©
Изпреварване, което бе заснето от млада дама на магистрала "Тракия", буквално се превърна в едно от най-коментираните неща в социалната мрежа Фейсбук, предава Plovdiv24.bg.

На кадрите от вчера, 26 юли, се вижда как автомобил с шуменска регистрация изпреварва две коли, които са в изпреварващата лента, а самият той е в дясната. Ето и целия разказ на жената:

"Автомагистрала "Тракия", 13:52 часа. Шофьорът, видимо на 18-19-годишна възраст, изпреварваше наред по този начин! Има автомобил пред нас, дали сме ляв мигач, а скоростта, с която се движим, е между 120-130 км/ч. Магистралата е доста натоварена и не позволява да се движим с по-висока скорост. Проблемът тук е, че този младеж изпреварва по този начин освен нас, няколко коли преди и след нас. Точно за това бях подготвена да снимам".

Моментално обаче постът й предизвика изключително оживена дискусия. Повечето от коментиращите не виждат нищо нередно в действията на изпреварващия. Нещо повече - укоряват жената, публикувала разказа.

Част от коментарите са следните:

"И ако всички се движат в лява лента с 20, той е длъжен да кара в дясна с 19 ли? Вдигам си 140 и си карам като пич в дясната, след като лявата е окупирана от идиоти"

"Е, заради такива сме на това дередже... Дясно ти е свободно, отиваш там, караш със 120 в бавната лента вдясно ...Видяла, че друга си кара вляво и дай и аз на опашка да правиме задръстване..."

"Той ви изпревари две коли, без да си даде даже зор, следователно е имало предостатъчно време да се приберете вдясно с тази си скорост и той да си ви изпревари отляво. Тези с новите БМВ-та да спрат да стоят по нивите с камери, ами да тръгнат по тази магистрала и да започнат да отбиват такива картофи като вас, които си пъплят в лявата лента, че заради вас до морето се стига за ден и половина, по-добре да тръгна с кон и каруца по Подбалканския, отколкото да карам през деня с такива, които хем са в нарушение, хем снимат другите".

"Чий го дириш вляво, само това не разбирам?! Празна дясна лента, има 300 метра, докато изпревариш! Аман от некадърници! Не заради него стават катастрофи, а заради имбецили като снимащия".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ша ва замоля семето вън.Моля отворете си закона за движението по пътищата.Там има определение за изпреварване.Карането по бързо в съседна лента е изпреварване за простаците но за закона не е изплеварване.Четете повече пишете по малко.
0
 
 
Кифлата кара в лява лента,че няма дупки.В дясна може да и изпадат пломбите.
0
 
 
Госпожо, вас е трябвало да снимат. И сигурно човека си кара със 140 и ви изпреварва. Вашето място не е там. И след като сте го видели, вместо да се подготвяте да снимате, трябваше да му направите място. Не сте вие хората, които ще определят скоростта на другите. За това си има радари на полицията.
+1
 
 
Лявата лента се използва, защото е хубава, дясната е разбита. Тъпото е, че като идва някой по-бърз, не се прави място, а трябва. Ясно се вижда на клипа, че нямаме елементарна шофьорска култура.
0
 
 
Не знам защо дори го наричат изпреварване. Ако е бил зад тях в лява лента, минал е в дясна и обратно в лява - да, но поне в клипа не се вижда подобно нещо. Виждат се шматки, които стоят в лява лента при положение че дясна е свободна и на всичко отгоре са възмутени. Напоследък има вече една особена категория хора, които карат в лява лента с ограничението убедени че никой няма право да ги задминава и умишлено създават проблемни ситуации. Май става въпрос точно за такива
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2025
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Пешеходният мост в Пловдив става общински
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: