Най-нетърпеливите зрители вече влязоха на стадиона за концерта на Ед Шийрън: Храна няма, а водата е скъпа

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
17:34 / 31.08.2024
3200
Най-нетърпеливите зрители вече влязоха в стадион "Васил Левски", предаде репортер на "Фокус". Броени часове ни делят от началото на концерта на британската попзвезда Ед Шийрън в София. Атмосферата е доста напрегната. Хората, които нямат билети със седящи места, са седнали на земята.

Предлагат  се само безалкохолни напитки и алкохол - бира и джин. Няма обаче храна при зрителите, които са в правостоящата зона. Водата се купува на място по 4 лева. Сканират се билетите няколко пъти, като забавянето на входовете е около 20 мин.  

Шоуто на звездата е част от световната обиколка The Мathematics Tour. Началото на концерта на стадион "Васил Левски" тази вечер е в 18:00 часа като първо на сцената, за да подгрее феновете, излиза българската звезда Михаела Филева, която е била избрана от екипа на Ед Шийрън да пее преди него.

Припомняме на всички, които ще гледат шоуто на живо, че дори и да вали дъжд, нямат право да носят чадъри. Зрителите могат да използват само дъждобрани. Забранено е да носите на стадиона и професионална техника за заснемане, както и раници по-големи от обем 10 литра и бутилки вода над литър. 

Методи Георгиев

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Майор Петко Димитров и старши лейтенант Венцислав Дункин са повиш...
Парламентът закри частен университет в Пловдив
Енергийният министър: Приехме допълнение към програмата за скъпия...
КЗК с производство срещу "Пирогов" заради доставка на лекарствени...
"Спящите" пари на българина, които са извън банките, ще се събудя...
Проф. Чуков: Това е безпрецедентен случай


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).