Неизвестни стрелят с арбалет и експлозивни патрони по коне

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
08:42 / 14.06.2024
2148
Десетки коне бяха и убити с арбалет огнестрелно оръжие в района на Eтрополе. Убийците стрелят с арбалет и експлозивни патрони, а собствениците на животните са в паника.

Преди няколко дни стопаните станали свидетели на поляна, пълна с трупове. Последното зловещо убийство е от преди часове, когато са застреляни кон и бременна кобила. Животните са издъхнали в адски мъки, а няколко жребчета и част от оцелелите коне са избягали високо в планината. Полицията работи по случая.

Семейство Димитрови отглеждат конете единствено за удоволствие, като домашни любимци. "Първо застреляха две бременни кобили. Преместихме ги на друга територия, но онзи ден ни събудиха с новината, че 5 коня са убити", каза пред NOVA Кармен.

Мъжът и жената твърдят, че никога досега не са имали проблеми и не са получавали предупреждения."В първата местност имаше заграден имот, но конете имат тракер. Не мога да кажа, че не са влизали в частни имоти преди, но ако е имало някакъв проблем, винаги сме намирали решение", добави Кармен.

По думите на Мартин и Кармен мистериозният убиец ранява конете в крака, а след това ги "доубива".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Приложението "еЗдраве" с нови функции
Утре решават дали да бъде увеличена минималната работна заплата
Лечението на "Бактерията човекоядец" е твърде скъпо и налага мног...
Известен банкер: Най-добре е да не обменяте големи суми в кеш
Бойко Борисов: Толкова ми е гневно, че нищо няма да кажа!
Кокинов: Борислав Сарафов е един добър вариант за главен прокурор...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).