Носи ли Кейт Мидълтън брачна халка?

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
22:50 / 16.08.2024
6267
Откакто сподели онкологичната си диагноза през март, Кейт Мидълтън се е появявала на публични събития само два пъти. Всяка нейна проява се следи с голям интерес, затова и клип от няколко секунди с участието й може да предизвика много въпроси и коментари.

Принцесата на Уелс се появи до съпруга си принц Уилям в кратко видео, с което благодаряха на всички британски спортисти, включили се в Олимпийските игри в Париж. Облечена в семпла раирана блуза с дълъг ръкав, тя почти не носи бижута, предаде lifestyle.bg.

Един детайл обаче направи впечатление на по-наблюдателните - Кейт не носеше и брачния си пръстен. На негово място имаше друг, чийто модел е известен като "Eternity" или "вечност". Именно той породи спекулации, че значението му е по-специално.

"Този модел се подарява на партньора ти, когато сте преминали през тежък период или важно събитие, например годишнина или раждане на дете. Той е знак за любов и отдаденост", коментира Тони Френч от Diamonds Factory пред Express.

Възможно е бижуто наистина да е подарък от принц Уилям за съпругата му. Френч казва обаче, че може да има и по-тривиална причина за липсата на годежния пръстен със сапфир и диаманти.

"Прочутият пръстен на принцеса Даяна може да е оставен за почистване или коригиране на размера. Затова принцеса Кейт носи този пръстен, за да не пораждат излишни слухове."

Според онколозите пък причината за отсъствието на сватбеното бижу може да е в курса по химиотерапия, на който се подлага Кейт. "Химиотерапията може да предизвика задържане на течности в дланите, което пък прави пръстените по-трудни за сваляне", коментира д-р Дажи Лиу пред Hello.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1884):
18.09.2024 Обратите в живота на Венета Райкова валят един след друг
18.09.2024 Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтрила всички мозъчни гънки!
18.09.2024 Малвина е от Пловдив и успя да надвие мъж в "Игри на волята"
18.09.2024 Известен пластичен хирург от Пловдив: Започнах да отказвам, защото ми дойде в повече
18.09.2024 Ергенът Евгени и Атанас Месечков се събраха
18.09.2024 Невена Цонева и Венелин Венков омъжиха дъщеря си
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия"
След полицейско преследване хванаха нелегални мигранти в Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Черната кутия на падналия самолет край Граф Игнатиево ще бъде раз...
Пожар в локомотива спря влака София-Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).