Обезумял родопчанин наръга двама души пред хотел в Златоград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:47 / 01.09.2024
3178
Задържаха мъж, намушкал двама души пред хотел в Златоград. Сградата бе заградена с полицейска лента. На място е имало много свидетели.

Инцидентът е станал пред хотел "Кристал“. Сигналът е подаден около 1:00 часа тази сутрин. Мъжът е нанесъл телесни повреди с нож на двама души.

За щастие няма тежко пострадали. Единият от мъжете е бил прегледан в болница и е изписан за домашно лечение, а другият ще бъде и днес под наблюдение в лечебно заведение, съобщи БТА.

Пострадалите са от населени места в община Златоград. Част от свидетелите, които са били на мястото на инцидента, се разпитват и към момента.

Образувано е досъдебно производство и все още се установяват обстоятелства. Работи се по версията, че престъплението е извършено по хулигански подбуди, посочиха от прокуратурата.

Предстои прокуратурата да наложи 72-часова мярка, след което ще бъде поискано от съда налагането на постоянна мярка "задържане под стража“.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Бимбалов: Истината е, че Джокович не си поръча чалга заради себе ...
Пловдивски лекари се борят за живота на бебе, след като майка му ...
Разкостиха Бебо Халваджиян
Шофьори зареждат гориво само в следобедните часове и така пестят
Експерт коментира платежните системи след приемането на еврото
Лена Бориславова: колегите от РСМ по вътрешнополитически причини ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).