Обрат с полуразложения труп в Пловдивско, арестуваха съпруга!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33
3597
Днес, 24 септември 2024 г., Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Васил С., на 68 г., за това, че е причинил смърт по непредпазливост на 67-годишна жена, негова съпруга – престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 23 септември 2024 г., е бил получен сигнал на тел. 112 за това, че в Сопот, обл. Пловдив, от апартамент в жилищен блок се усеща силна неприятна миризма. На място са пристигнали полицейски и медицински екипи, като в една от стаите открили починала жена. Установено било, че тя е на 67 г., съпруга е на Васил С., и е починала преди няколко дни след възникнал инцидент между двамата.   

Незабавно са започнали действия по разследването – огледи, разпити на свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване на датата, на която е починала жената, както и причината за смъртта и др.

Обвиняемият Васил С. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като в този срок ще се прецени дали да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража“ спрямо него.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
24.09.2024 Полуразложен труп на жена е откаран в Съдебна медицина Пловдив
Още новини от Национални новини:
Полицай е загинал при катастрофата край Стара Загора
Бизнесмен: Това е абсолютно безумие! 45% от българите са получава...
Жестоко меле в дискотека
Аутопсия разкри причината за смъртта на жената, брутално пребита ...
Кола се обърна по таван на магистрала "Тракия" до Ямбол
Нивото на ангажираност на хората над 60 години на трудовия пазар ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).