Очаква ни мразовита вечер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:33 / 29.11.2013
3150
През нощта над по-голямата част от страната ще е ясно и мразовито. Вятърът ще стихне. Минималните температури ще са между минус 9° и минус 4°. В София около -7°. Такава е прогнозата на НИМХ-БАН.

В сутрешните часове ще е предимно слънчево и студено. Около обяд облачността ще започне да се увеличава - предимно средна и висока, значителна след обяд в югозападните райони. Вятърът ще е е слаб от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 2° и 7°. За София около 5°. През нощта срещу неделя в крайните югозападни райони ще започне да превалява слаб дъжд и на места ще се образува поледица.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от южната четвърт. Максимални температури между 6 и 8°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините вятърът ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Преди обяд облачността ще е разкъсана, а след обяд значителна. Вечерта в югозападните масиви ще превали слаб сняг. Максимална температура на 1200 м. около 3°, на 2000 м. - минус 1, минус 2°.

В неделя и понеделник облачността ще е предимно значителна, на места, главно в Южна България, ще превалява слаб дъжд. Температурите ще са по-високи - минимални между минус 3 и 2°, максимални - между 3 и 8. Във вторник от североизток ще проникне малко по-студен въздух. Облачността ще е променлива, без съществени валежи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"
Министър Илков: Спряхме контрабандата с америций след акцията в П...
Земетресение в България
Президентът: Днес се разделяме с двама достойни летци
Аптекар: Поставянето на вендинг машини за лекарства е потенциално...
Атанас Атанасов: Не знам за какво говори Борисов, провалът на рот...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).