Очаква ни прекрасен ден с максимални температури до 26°

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:32 / 19.09.2013
1143
Времето ще бъде предимно слънчево. След обяд от запад отново ще се заоблачи и по-късно през деня на места в Западна България ще превали. В Дунавската равнина вятърът ще ориентира от северозапад и ще се усили - предимно умерен. През нощта срещу петък ще превали и на места в Северна България и източните райони, а вятърът в по-голямата част от страната ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максималните температури ще са между 21° и 26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. 

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. През нощта срещу петък облачността ще се увеличи, вятърът ще се ориентира от северозапад - предимно умерен, на отделни места слабо ще превали. Максималните температури на въздуха ще са 24° - 26°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 21° - 23°. 

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд и привечер от запад облачността ще се увеличи и на места ще превали. Ще духа умерен западен вятър, който привечер ще се усили и ще се ориентира от северозапад. Температурите слабо ще се повишат и дневната на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 11°. Атмосферното налягане ще се повишава, но все още ще е значително по-ниско от средното за месеца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Бойко Борисов ще води листата на ГЕРБ в Пловдив
Заснеха торнадо по Черноморието
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"
Километрично задръстване се образува на "Кулата"
Министър Илков: Спряхме контрабандата с америций след акцията в П...
Земетресение до България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).