Ограбиха семейство от България в Унгария

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:54 / 12.08.2024
2761
Зорница Лалова от град Кула, заедно със съпруга си, са станали жертва на кражба на парична сума в Унгария. Те пътували за Западна Европа с цел покупка на лек автомобил. Обирът е станал от неизвестни извършители през нощта, буквално за секунди, разказва жената пред БНР. 

"2.30 часа през нощта стана кражбата на петия паркинг. Спряхме малко да хапнем, да починем и да сипем една туба нафта в колата. Излизам от буса, минавам от другата страна - няма никой покрай нас. Коли имаше много, камиони - също, но хора нямаше, нямаше абсолютно никой. Бяхме на осветено място, точно срещу камерата. Това е опитна банда, която за секунди те обира. Много е интересно, защото ми взеха чантата в единия край на паркинга от буса, а в другия край на паркинга, чантата ми вече е изхвърлена срещу другата камера. Картите, документите и телефоните не са взети, само парите, които са кеш."

Откраднатата сума е в размер на 10 165 евро, а кражбата е станала в нощта на 19 юни. 

Зорница Лалова и съпругът ѝ незабавно са сигнализирали на телефона за спешни повиквания и на полицията в Унгария. За тях, обаче, е необяснимо защо вече втори месец ги бавят, след като са ги уверили, че веднага започват разследване. По думите ѝ, те не са единствените българи, които са станали жертва на обир в Унгария.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия"
След полицейско преследване хванаха нелегални мигранти в Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Черната кутия на падналия самолет край Граф Игнатиево ще бъде раз...
Пожар в локомотива спря влака София-Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).