Откриха учебната година в 61-ва Стрямска механизирана бригада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:55 / 09.01.2013
5502
С тържествен военен ритуал беше открита учебната година в 61-ва бригада в Карлово. Своите приветствия към военнослужещите отправиха бригаден генерал Андрей Боцев -началник на Щаба на Сухопътни войски, бригаден генерал Димитър Шивиков - командир на 61-ва бригада, областният управител Здравко Димитров

Областният управител пожела на военнослужещите една успешна година, без военни инциденти, с добра физическа и техническа подготовка, за да успеят да изпълнят безпроблемно задълженията си далече от Родината. Здраве, висока мотивация, себераздаване и успешно завръщане от мисии им пожела още Здравко Димитров. На церемонията със заповеди на министъра на отбраната, началника на отбраната и командира на Сухопътни войски бяха наградени отличили се военнослужещи. От командира на бригадата бригаден генерал Димитър Шивиков бяха връчени сертификати на всички участници в българо-американското учение "Съюзна сила -2012" и завоювалите първи места спортисти от ВСК "Стрямци -61".

След военния ритуал негово високо преосвещенство Пловдивският митрополит Николай отслужи молебен за благоденствие и успех на всички военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада - Карлово. След молебена митрополит Николай огледа мястото, на което предстои да се изгради параклис в района на поделението.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Есен ли? Нищо подобно не се задава на хоризонта!
Калин Стоянов: Приех сериозно отправената покана от Делян Пеевски...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Отиде си голям български художник
Чуждестранен инвеститор се изтегля от България, стотици остават б...
Мирослав Ненков: На 27 октомври искам да видя как лъвовете излиза...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).