ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Отложиха точката за ОФД от дневния ред на Министерския съвет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 21.07.2010Коментари (7)3538
© Plovdiv24.bg
Въпреки че бяха поканени на днешното заседание на Министерския съвет, пловдивският кмет Славчо Атанасов и директорът на ОФД - Пловдив Калуди Калудов не са разисквали с министрите преструктурирането на дружеството, тъй като до точката не се е стигнало. Това обяви Атанасов, който заедно с Калудов на място изчакваше дебатирането по темата.

"Изглежда министрите бяха твърде ангажирани с други въпроси и за операта ще се обсъжда друг път", разказа Атанасов. Депутати са го уверили, че въпросът не е поставян на днешното заседание на МС в негово отсъствие. Ще решим за бъдещите си действия, след като се приберем в Пловдив, уточни кметът.


Още по темата: общо новини по темата: 34
02.12.2010 »
11.10.2010 »
06.10.2010 »
12.08.2010 »
06.08.2010 »
05.08.2010 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Започвам да си мисля,че цялата история на натиск срещу Пловдив и тно по няколко направления е организирано дело.То и тук като прочете човек изказванията ще си помисли ,че има хора които са доволни от това .Защо са толкова доволни?Защо злобеят по такъв начин?Славчо си е Славчо.Днес е кмет утре не.Но Пловдив е тук от хилядолетия и ще си е тук и след нас.Ако на някого не му харесва кмета този ли е начина да с е показва това?Ако човек има морал и чувство за справедливост няма да одобри в никакъм случай начина по който се разкарва един кмет.Да поканиш кмета да дойде от сто и петдесет километра,да пътува и да чака заседание на министерски съвет по възникналите проблеми и накрая да му заявиш ,че няма да се разглежда този проблем и ще остане за някой друг път.Това наистина е подигравка с институцията и с личноста и никак не говоре добре за този който прилага такива методи на унижение.Срамно и недостойно е.Как да уважава човек политиците и институциите?
0
 
 
"...за операта ще се обсъжда друг път...". Славчо, знаеш ли какво значи "друг път" (синоними: "на куково лято", "когато цъфнат налъмите", "ad kalendam graecam" и т.н.).
0
 
 
Предлагам Пловдив да спре да плаща всякакви отчисления за София, докато не се решат проблемите с операта, и с боклука и всички останали за които сега не се сещам.
-1
 
 
Всъшност днес, в един от сутрешните блокове по тв стана ясно, че проблем няма и диалог има. И това го заяви Калуди Калудов в ефир на живо. Защо ли пак оставам с горчивина в устата, като се сетя за популизма на слаФчо!?! А и в такъв случай просто не е било необходимо такова преекспониране и изкривяване на фактите. Плодивчани, слаФчо се опитва да ви лъже и манипулира. Не бързайте с реакциите си . Погледнете слънцето дали не залязва и тогава кажете "добър ден".
+1
 
 
След като поканиш някого на среща не е редно да го унижаваш, като го караш да чака и накрая да не го приемеш. Независимо какъв ти е - ти си го поканил... и то не у вас.
+1
 
 
Въпроса е ,че и Пловдив не го бръснат май...
-1
 
 
Изглежда Главчо никой не те бръсне за....знаеш какво. Смешен си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: