Отвлякоха мъж, отказал да работи в кравеферма

Автор: Ливия Кукова
Коментари (0)
15:18 / 01.07.2024
1933
Под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Петрич, се води разследване за извършено престъпление по чл. 159а, ал. 2, т. 2, пр. 1, вр. ал. 1 от НК – набиране и транспортиране на отделно лице чрез използване на принуда.

Досъдебното производство е образувано за това, че на 24.06.2024 г. 36-годишният Г.К. бил незаконно транспортиран от град Петрич до кравеферма в село Марикостиново. Пострадалият бил заплашен и спрямо него била употребена сила – нанесен удар по лицето и порезна рана в областта на едното ухо.

Извършителите на деянието са установени – А.Н. (на 44 години) и М.Г. (на 31 години). Двамата са регистрирани като земеделски производители. Те целели да използват пострадалия Г.К. за принудителен труд.

В хода на разследването са събрани доказателства за виновността на А.Н. и М.Г. Лицата са привлечени в качеството на обвиняеми.

По искане на Районна прокуратура – Благоевград спрямо лицата са взети мерки за неотклонение "задържане под стража“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брендо със специално меню в затвора
Според класация на Световната банка България вече е страна с висо...
Учителка: На учениците всичко им е поднесено на готово, това е ог...
Бъдете готови! Утре започва нова и дълга гореща вълна
Васил Божков: Не съм направил нищо, невинен съм!
Николай Марков не е член на "Величие"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).