Пеевски категоричен за казармата

Автор: Петър Дучев
Коментари (5)
16:30 / 14.06.2024
4222
Буди тревога, че в дните до конституиране на новия парламент и старта на преговори за съставяне на редовно правителство Радев отново се опитва да насажда страхове и напрежение в обществото, като заговори за мобилизационен резерв и връщане на наборната военна служба.

Трябва да сме наясно с едно - единствено българският парламент може да взема подобни решения, а ние многократно вече заявихме, че няма да се допусне подобно нещо! Тази позиция на съпредседателя на ДПС Деляна Пеевски разпространиха до медиите от партийния пресцентър.

"Ние много ясно слушаме и чуваме гласа на хората и сме категорични - младежите на България няма да ходят в задължителна казарма!

Конституцията много ясно прокламира правомощията на институциите и отново напомняме на Радев да не се изкушава да гази основния закон, воден от лични политически амбиции, а да изпълнява конституционните си задължения", допълва Пеевски.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Важно за електронните извинителни бележки на учениците!
"Възраждане" представи водачите си на листи по градове
Ръководителите на фаталния полет в Графа дадоха показания пред сл...
Вяра, Надежда и Любов - традиции и ритуали
Драгомир Драганов: Няма данни за пострадали или разрушения в Русе...
Тежка катастрофа с мигранти след гонка в София


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).