ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Питаме домоуправителя може ли да си сложим климатик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 18.07.2012Коментари (16)4957
© Plovdiv24.bg
Собствениците на апартаменти да са длъжни да уведомяват домоуправителя, ако решат да заменят отоплението с парно с алтернативно - климатици, камини, печки и други. Такава промяна в Закона за енергетиката предлагат от Българския енергиен форум.

От своя страна шефът на блока трябва да поддържа база с данните кой апартамент на какво се топли и да ги дава на топлофикацията. Предлага се още веднъж годишно жителите на блоковете да са длъжни да пускат представители на топлофикацията по време на отоплителния сезон, за да проверят радиаторите и тръбите. Целта била да се ограничат кражбите на топло.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
егати новия облик-мн.е мрачен
на 18.07.2012 г.
0
 
 
Май се задава нещо,подобно на зимата на 1997 г.
Aнонимен
на 18.07.2012 г.
+2
 
 
Уведомяването на домоуправителя за поставяне на климатик писмено и нотариално заверено ли трябва да е.Наивник съм и затова питам.
+1
 
 
Брей...., ми то както е тръгнало, ще трябва да питаме домоуправителя дали да си лягям с жената!!! А нашия домоуправител е една бабка набор 1925г. Познайте какво ще ми отговори?!?..... Абе идиоти, кога ще ви уврат празните тикви и да престанете да тормозите този изнемощял до крайност народ??? СТЕГНЕТЕ ПРИМКАТА ОКОЛО ВРАТА НА МОНОПОЛИСТИТЕ, НЕ НА СИРОМАШИЯТА!!!
+2
 
 
Простотията ви е уникална,браво на мозъка който го е измислил.Данните да се пращат на ФБР и КГБ и на Майка ви също.Те ще ми кажат със какво ще се топля да ни ми плащат те сметките.
+1
 
 
А бе какви са тези глупости,ма.а му стара?!?!Държавата да работи за частни икономически интереси?!Това ако мине ще е узаконяване на посягането на правото на частна собственост.
0
 
 
Енергийния монопол може да се смачка много лесно но ? Задайте си въпроса до кога потребителя ще плаща за загубите му. Още нещо за тези измислени разходи наречени сградна инсталация и в тази връзка 1. Когато ти се спука тръба викаш водопроводчик и за това само си поемаш ангажимента за ремонта. 2. ЗА това ....монополистите да се принудят и така трябва да бъде ЗА СВОЯ СМЕТКА да си направят необходимото изолиране на инстарлациите си . 3. Както и да го коментирате убеден съм че това е ИСТИНАТА. 4. Давайте непрекъснато гласност навсякъде пишете до всички медии и мачкайте монополите тотално чрез всички законови средства. 5. Наближават избори, гледайте кандидатите /персони/ и поставяйте ултиматоми за това решение
0
 
 
Според мен има някаква идея в това. Става въпрос за отопление на различни части от една обща сграда. Много добре знаете, че недоброто отопление на един апартамент се отразява и на съседните. А когато става въпрос за отопление с парно е важно за всички в блока да е ясно колко апартамента ще поемат разпределението на общия топломер в абонатната станция. Когато живеех в блок е имало месеци, в които съм плащал и по 400 лв. за парно (на 2 стаи) и то защото нямаше как да се разбере колко от блока се отоплява с този вид отопление. Ако домоуправителят има подобна информация смятам, че ще е полезно най-вече за живеещите в сградата.
+5
 
 
НЯМА ТОЛКОВА МАЛОУМНИЦИ ,КОЛКОТО В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И УПРАВЛЕНИЕ,АМИ ТЕ АКО ИСКАТ И ДА МИ ВОДЯТ СТАТИСТИКА И ДА ГИ УВЕДОМЯВАМ - КОГА СПЯ С ЖЕНА СИ ,КОЛКО ПЪТИ ГО ПРАВИМ И ТН.АМАН ОТ МАЛОУМНИЦИ ВЕЧЕ!!!!!
+2
 
 
Мхм, 100 % ще се пита домоуправителя! Много ясно. Освен това не трябва да се уведомява, а да го помоли. Ако може... :)
+11
 
 
Такова нещо и по татово време не е било!Още малко и домоуправителя ще се задължи да води статистика за месечния цикъл на комшийките си , а крадците щели да проверяват , да не би някой да краде ! е*ахти държавата и малоумието!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли кметът Костадин Димитров да поведе листата на ГЕРБ в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: