Пловдивска компания вдига невиждан комплекс на юг от Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:06 / 26.08.2024
7529
Желаещите да си притежават къща на популярния морски курорт Черноморец трябва да приготвят близо 1,5 млн. лева, за да си я купят, научи Plovdiv24.bg.

Пловдивска компания скоро започва строителството на огромен комплекс с името "Аntea beach resort", а продажбите на имотите вече са факт.

Той ще бъде ситуиран в местност Аклади, разположен на първа линия на прочутия "Царски" плаж, в непосредствена близост до къмпинг "Градина" и град Созопол.

Потенциалните купувачи могат да избират от три различни типа сгради – еднофамилни вили, еднофамилни редови къщи и жилищни сгради.

Комплексът ще бъде разположен на площ от 200 000 кв. м и ще разполага със спортен комплекс, басейни, спортни и детски площадки, ресторанти, медицински център, търговска зона и над 130 000 кв. м зелени площи. 

Плажните едноетажни вили ще бъдат с разпределение - антре, дневна, пет спални, четири бани и сервизно помещение. Предвидено е всяка вила да разполага със самостоятелно дворно пространство, басейн и три паркоместа, но цената за тях все още не е обвявена.

Няма тайна при цените на плажните двуетажни вили. Всяка една от тях започва от 720 000 € без ДДС. 

На партерно ниво вилите ще разполагат с дневна, антре, тоалетна и сервизно помещение, както и със самостоятелно дворно пространство и басейн. На втори етаж ще бъдат разположени три спални със самостоятелни санитарни възли. Всяка къща е с изградена система за отопление и охлаждане с индивидуална термопомпа. 

Паркоместата са осигурени в два общи наземни паркинга, в непосредствена близост до къщите.

Сравнително евтини ще бъдат жилищните сгради в "морската резиденция" на комплекса. Тя ще включва 4 многофамилни жилищни сгради на три надземни и един подземен етаж. Сградите ще разполагат с тристайни и четиристайни апартаменти, които се предлагат изцяло обзаведени до ключ.

Вилното селище ще включва и "зелена резиденция" в която ще има още 5 жилищни многофамилни сгради. Сградите ще са с четири надземни жилищни етажа и подземен паркинг към всяка.

Пловдивската строителна компания е предвидила две от многофамилните сгради да бъдат обзаведени до ключ, а останалите да са със степен на завършеност – стандарт по БДС. 134 178 € без ДДС е стартовата цена за някой от апартамените. 

Както обикновено паркоместата ще се продават отделно от имотите и ще бъдат на стойност от 20 000 € без ДДС.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия"
След полицейско преследване хванаха нелегални мигранти в Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Черната кутия на падналия самолет край Граф Игнатиево ще бъде раз...
Пожар в локомотива спря влака София-Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).