ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
По негови рецепти готвят в едни от най-успешните заведения у нас | ||||||
| ||||||
"Българите тепърва изграждаме култура на хранене, която съществува в Европа от много години. Ние сме може би единствената европейска страна, която няма кулинарни региони. Кулинарията е нещо много голямо. В Италия всяка област има характерна храна", каза той. "Аз съм работил за една от най-големите италиански компании, която има франчайзова структура. Тя е в цяла Европа, САЩ, Китай, азиатската част на Турция", каза още той. Относно това как да възбудим интереса към кулинарията шеф Димов бе категоричен, че това е страст, която идва отвътре. "Кулинарията трябва да бъде приемана като игра. Това възбужда интереса в децата. Готвеното е страст и не те ли идва отвътре, няма как да стане", смята той. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Синоптик: От 6 декември започва продължителен период на снеговалежи
14:11 / 28.11.2024
Годеж 17 години след първата им среща, когато са били деца
15:49 / 29.11.2024
Виктор и Беба отново заедно
08:42 / 29.11.2024
Ударно начало на декември за три зодии
14:46 / 28.11.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета